3 módon izomtömeget

A3 módon izomtömegetz idegrendszer az a legfontosabb, hogy nagy izmokat. Nem fog növekedni, ha nem kapja meg a megfelelő inger, ezt a nyitott nekik egy összetett hálózat, amely lefedi Az egész testet. Lássuk, hogyan hack, hogy a rendszer működik A szívességet.
Még a legnagyobb TV-nem tudom megmutatni a maga előnyei, de csak egy fekete kép a falon, ha nincs a hálózatra csatlakoztatva. Mint Az izmok, ha nem csatlakoztatja őket, hogy az inger az idegrendszer, felesleges lenne, mint a plazma, anélkül, hogy a hatalom.

Emellett Az izmok elég okos, lusta, hogy nem fognak reagálni, hogy semmilyen ingerre a bosszú. Még a fejlett többféle rost, amely tartalmazza a tevékenység csak akkor, ha szükséges.

Írja be azt, hogy az izomrostok wolnokurczliwe, feltételezi, hogy a nagy erőfeszítés wytrzymałościowym. Meg is van a szervezetben, az izomrostok szybkokurczliwe IIb típus, amely tartalmazza az erőfeszítést, “minden vagy semmi”, azaz a futás, az ugrás, dźwiganiu súlyok. Meg is van az izomrostok, amelyek valami köztes, IIa típus is rost szybkokurczliwe, de képesek arra, hogy a munka egy pár percet.

Lényeg, hogy a megfelelő formábanLényeg, hogy a megfelelő formában

A szervezet nem használja rost típusú IIb, ha nem kell. Bár nem tudom, mivel, bár megpróbálja őket munka közben sétálni a szobában, vagy felemeli a távoli, a kanapén. Meg kell futtatni a szobában, hogy elrejtse, vagy, hogy emelje fel a kanapéról, hogy IIb.

Elvégezni a mozgás, a test aktiválja az izomrostok sorrendben – a legkisebbtől a legnagyobb. A legkisebb típus van a legkevesebb erő, de a maximális erőt. Ha törvény ütemben járás, szinte minden munkát végzett ezek a szálak. Lehet járni, anélkül, hogy vége, igazából, mielőtt a kimerültség az unalom.

De ha egy kis viszont értékelje, hogy tartalmazza a művelet egy másik szál az elején a Ii. A legtöbb pasi nem bízhatsz bennük, egy perc múlva, anélkül, hogy lassítja a tempót. Jól képzett futó, mondjuk, 800-metrowiec, tudja, hogyan kell használni őket 2 percig.

IIb szálak jöhet számításba, amikor közeledik 2/3-a képességek – analóg gyorsan fut, vagy emelő Középsúlyú súlyok. De még akkor nem is teljes mértékben, ha nem fér bele, hogy a határok a

Cipelem a terhet

hogy egy kicsit könnyebb, de amilyen gyorsan csak lehet. Például, küzd egy bicepsz, egy ismétlés 20-kilogramową hantlą (a második valószínűleg bent a fejpánt) vagy, amilyen gyorsan csak lehetséges, hogy 3-4 ismétlés 10 kilós terhelést.Mi történik, amikor megpróbálja állni egy lábon instabil felületre? Közvetlen jeleket az agy vagy a kis segítség. Itt van a visszajelzés – először elküldi Cipelem a terheta jelet a idegvégződések az izmok, gerincvelő-vissza (az agy tud pihenni). Egy ilyen lépés jel lehetővé teszi, hogy reagál majd alkalmazkodni a mozgást, hogy a körülmények – nem hiszem, hogy amit tett egy percre. Emiatt lehet tanítani egy idegrendszer, amely gyorsabb, hogy aktiválja a munka, a IIb szálak.

Mi nem működik rost IIb? Egy sorozat 10-12 ismétlés mérsékelt ütemben. Annak ellenére, hogy úgy tűnhet, ez furcsa, mert a második napon, akkor súlyosan éreztem, hogy ez a képzés az izmok, akkor biztos lehet benne, hogy nem vesz részt a képzésben, mind az izmok.

A harmadik út zaprzęgnięcie izmok munka gyakorlat a zachwianej egyensúlyt. Számos tanulmány mutatja, hogy az ilyen képzés az úgynevezett sensorimotor, hozza nagyon gyors eredményeket. Miért? A válasz abban rejlik, hogy az idegrendszer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here