6 Haza Tippek Kezelni Kezem, Lábam, a Fájdalom

6 Haza Tippek Kezelni Kezem, Lábam, a FájdalomEgy nehéz nap után a munka, vagy akár az edzőteremben, gyakran arcduzzanat, vagy merevség a kéz, láb, ami nemcsak bosszantó, hanem a végén kiszívja az erejét, s csökken a képességét, hogy végezze el a nap hátralévő részét. Kezdve egy tompa fájdalom egy súlyos szúró érzés, kezem, lábam, a fájdalom kihat minden korosztály számára. De mi van figyelmen kívül hagyni az egyszerű lépéseket kell követni otthon, hogy könnyen lehet kezelni, kezem, lábam, a fájdalom otthon.

1. Tömöríteni a fájdalom

Megerőltető fizikai aktivitás gyakran vezet, duzzanat, gyulladás a kezed, a lábad, majd egy egyszerű hideg borogatást lehet otthon a csomagolás egy csomag fagyasztott borsót, vagy egy pár jégkockát egy vékony törölközőt. Alkalmazni ezt a hideg borogatást az érintett területen 10-15 percig, miközben az érintett területen emelkedett. Ezt egy párszor egy nap lehet tömöríteni a fájdalom.

2. Epsom só áztassa

Magnézium, ami fontos elektrolit, amely segít a szabályozó idegi jeleket a szervezetben is jelen van ez a csodatevő. Töltse ki egy kád forró vízzel, majd adjunk hozzá fél csésze Epsom só, áztassa az érintett kéz vagy a láb 15 perc alatt csökkenti a fájdalom, duzzanat, gyulladás, valamint működik, mint egy természetes nyugtató. Ismétlődő, ez 2-3-szor egy héten biztos, hogy csökkentse a fájdalmat, növeli a rugalmasságot, a kezed, a lábad, hogy a rutinszerű feladatok a normál erő.

3. ‘Gyakorlat’ a fájdalmat

3. 'Gyakorlat' a fájdalmatIsmétlődő tevékenységek, mint a gépelés, kötés stb. meg kell tenni azáltal, hogy egy 5 perces szünetet minden órában, hogy kanyarban az ujjait előre, majd visszafelé követni forgatásával a csuklóját óramutató járásával megegyező irányba, majd az óramutató járásával ellentétes irányba. Szorítsd meg a csuklóját oda-vissza, aztán ide-oda mozgatja az ujjait, mind a kezeket biztosítja, hogy a mozgások, az ízületek marad sima, amely csökkenti az esélyt a merevség, fájdalom.

Nyújtás a fájó láb izmait csodákat tehet enyhíti a fájdalmat. Végre borjú nyúlik tartja a hátán egy széken állva, a lábujjak tartja a helyzetben néhány másodpercig, mielőtt csökkenti vissza a földre. Ismételjük meg ezt néhányszor, majd elkerülni overstretching azonnali megkönnyebbülés.

4. A masszázs lehet tartani, a fájdalom bay

Óvatosan dörzsölés, vagy masszírozni a fájdalmas terület fokozza a vérkeringést, ezáltal nyújt enyhülést. Szilárdan tartsa be a fájdalmas területet, majd nyomja az ujjait mélyen a 10-15 majd engedje el egy ismételjük meg néhányszor, hogy enyhíti a fájdalmat okozott, mivel az izom görcsök.

De szem előtt kell tartani, hogy a masszázs, tiszta kézzel, hogy ne azonnal, ha úgy tűnik, hogy fájdalmat okozzon a személy, aki szenved a láb vagy a kéz fájdalmát.

5. Inni, hogy ne érezze a fájdalmat

Ez alatt értjük a víz! Sokszor a fő ok az izomgörcsök a lába, a keze pedig szűkülnek le, hogy egy nagyon egyszerű tényező: a kiszáradás. A nap folyamán, amikor a test izzad, akkor veszít egy csomó víz, elektrolitok, mint a kálium, kalcium, magnézium, klorid, nátrium, amely elhagyja a test kimerült, ami izomgörcsök. Így fogyaszt legalább 8-10 pohár vizet egy nap, hogy elköszönjek láb, kéz, fájdalom!

6. Befektetni a kezét, lábát, támogatás termékek

6. Befektetni a kezét, lábát, támogatás termékek

Abban az esetben, krónikus kéz vagy láb fájdalom, befektetés, kezét, lábát, támogatás termékek egy jó ötlet. Azáltal, hogy az érintett láb vagy a kéz egyenes, nyomás is, csökken a súrlódás, karját, lábát, fogszabályozó, hevederek stb. segíteni azáltal, hogy korlátozza mozgását, valamint támogatást nyújt, ezáltal enyhíti a fájdalmat.

Kisebb változtatásokat lehet végrehajtani, a kényelmes otthon lehet a következménye, hogy megmentettelek egy életen át, fájdalomcsillapító gyógyszer, illetve a kórházi látogatást!

Amikor a keze, lába termékek, hisz a semmi, de jó minőségű termékeket kínálnak kényelmes, támogatási célok fájdalomcsillapítás, mint senki más helyszínen lehet!

A termékek, mint a Vissco Neo Könyök Támogatja a W/O Tépőzáras Pánt, amely minden nap terápiás támogatás egy speciálisan kötött szövet, amely lehetővé teszi a könnyű hajlítás, hogy Vissco Neoprén Csukló Pakolás, amely megakadályozza, hogy a sportsérülések, hogy Oppo Shin Támogatás Kicsi, Vissco térd indításgátló, amely tömörítés támogatása több, mint shin, majd térdét, így sokkal több. A kedvezményes ajánlatok speciálisan, hogy ösztönözze a boldogabb, egészségesebb, lábak, kezek, te!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here