A válság, a kapcsolatok, – hogy hagyja el, vagy verekedni?

A válság, a kapcsolatok, - hogy hagyja el, vagy verekedni?Minden kapcsolatban eljön az idő, amikor kell magát, hogy válaszoljon az egyik fő kérdés, hogy továbbra is, vagy felejteni? Mielőtt döntene, győződjön meg arról, hogy készült egy nagyon jó választás.
Ez az igazi dilemma, hogy tovább maradjon, ebben niekiepskim a rendszer, hogy a keresés egy nő, aki lehet, hogy sokkal jobb? Mindig az a lehetőség, hogy nézd meg a másik. Mint a legtöbb ember azt vallja, hogy az elv: egy olyan lánnyal járok, fél év, talán egy év, én pedig futottam.

De nem azért, mert nem szeretem. Nagyon szeretem a lányokat, hogy dátuma, de ez nem elég ahhoz, hogy részt vegyenek valami komolyabb. Ez az, amit mondtam, hogy minden, amikor befejezte. Én is magam. Még akkor is, amikor találkoztam .

Marad – ha gondolhatok arra, hogy a szex egy másik nővel.

El kell fogadnod, hogy, miután hónap éles kiválasztása ún. hormon, a szerelMarad - ha gondolhatok arra, hogy a szex egy másik nővel.em – feniletilamin, az úgynevezett ” BORSÓ – állítsd le magad, kritikátlanul napalać az állandó partner. Egy kis hideg nem jelenti azt, hogy nem lesz łeś a lány. Így a férfi test.

Dr. Lee Baucom, párkapcsolati tanácsadó, a könyv szerzője “Mentsük meg a házasságot”, azzal érvel, hogy a legnagyobb hiba, amit elkövetett tömeges hogy hasonlítsa össze a jelenlegi érzéseit eufória a tapasztalat. Abban a pillanatban, mikor felismered, a fölényét a tudatos szexuális kielégülést a vad szenvedély, nem lesz áttörés, a módja annak, hogy elkerüljék a pochopnej a döntést arról, hogy a felmondás.

Könnyebb mondani, mint megtenni. Az a tény, hogy mi már ismerjük egymást, szükségleteik, reakciók, hiányosságokat felméri, hogy érezzük, hogy biztonságosabb több magabiztos lehetővé teszi, hogy a kreatív, hogy a kísérlet minden gond nélkül, de gyakran a vágy egy új adag BORSÓ erősebb. A megértés ezek a mechanizmusok növeli a túlélés esélyét, hogy egy kapcsolat.

Ha megtalálta a közös nyelvet, majdnem jobb, mint más nők.

Amikor elkezdi, hogy elrejtsen valamit egy nő előtt, a kicsi meg a nagy titkok, hogy ez egy jel, hogy valamilyen okból nem engedheti meg magának, hogy magam. Ezek a kis Átverés, előbb-utóbb lesz egy kérdés. Gondolni, hogy milyen gyakran szeretné, hogy félrevezesse őt, vagy valami tartani tőle.

“Árulás nem mindigHa megtalálta a közös nyelvet, majdnem jobb, mint más nők. fizikai, mondja Dr. Lee Baucom. – Érzelmi befektetési inkább káros, hogy A jelenlegi Unióban.” Van valaki, aki zwierzyłbyś valami, amit nem mondanám, hogy a jelenlegi partner? Vagy azt, hogy valaki okozza a bánat, mikor találkoztam a barátnőjével?

Ha a válasz “Igen”, akkor valószínűleg van egy regényben, hogy nem tudom. A lélektani regény. De ha hagyod magad egy regény, amiből nem szex, ez, testvér, te vagy a bajt, különben is, te őrült.

Ha kijutunk innen, a hobbi fázis, kiderült, hogy az angyal nem csak az erények. Rossz főzés, kritizálja Az anyád, folytatja a szeretett kutya elvesztése haja a szőnyeg, sír a legkisebb provokáció. Mindenkinek van valamilyen hibája, akkor el kell fogadnia a tényt, hogy ez nem ideális.

A legfontosabb azonban az, hogy megtanultam elfogadni őket. Például úgy gondolja: “Talán rossz szakács, de ő is törődik velem másképp. De ez a sírás lehet a bizonyíték arra, hogy csak olyan érzékeny, ne bánts, a legkisebb provokációra”. Ha nem találja a pozitív aspektusait gyengeség, az az érv, hogy megtaláljuk 10 tulajdonságok 10 a hiányosságokat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here