BEAST GEL – Funkció – Vélemények

A statisztikai adatok alapján férfiak százezreit érinti világszerte a nem megfelelő méretű pénisz problémája. Igaz ugyan, hogy a médiában folyamatosan azt próbálják elhitetni velünk, hogy a férfi nemi szerv nagysága egyáltalán nem számít a szexuális aktus során, viszont tény, hogy ez az állítás köszönő viszonyban sincs a valósággal. Abban az esetben ugyanis, ha a pénisz nem kellően hosszú, és nem eléggé vastag, akkor egész egyszerűen képtelenség vele intenzív hüvelyi orgazmust okozni a hölgypartnerünknek.

a honlapon a gyártó – www.beastgel.hu

Ennek az az oka, hogy a kisméretű pénisz nem tölti ki teljesen a női hüvelyt, nem képes megfelelő mértékben ingerelni a női nemi szerv belsejében lévő érzékelő receptorokat, így a párunk képtelen szeretkezés közben átélni az orgazmus örömeit. Ennek következményei egy tartós párkapcsolat szempontjából nézve idővel rendkívül súlyossá válhatnak, hiszen a rendszeres és mindkét fél számára kielégítő szexuális élet az egyik alappillére az adott párkapcsolatnak, és elengedhetetlen ahhoz, hogy az zavartalanul működhessen. Természetesen a pénisz nem megfelelő mérete már önmagában is igen zavaróan hathat a problémában érintett férfira, és idővel súlyos önértékelési zavarokat, depressziót, kisebbségi komplexust és még számos pszichés jellegű gondot okozhat.

A hímvessző méretének növelése – beleértve a vastagságának a fokozását is – már évszázadok óta foglalkoztatta a férfiakat, és mindenféle praktikát kipróbáltak annak érdekében, hogy elérjék a kívánt méretet. A modern orvostudomány színrelépésével a XX. század vége felé már többféle módszer is kínálkozott a pénisz megnövelésére, viszont ezek sem nyújtottak tartós, illetve biztonságos megoldást. Például az úgynevezett péniszhosszabbító műtétet során a sebészek a kiindulási pontjánál szikével elválasztják a hímvesszőt körülölelő tartószöveteket, így a pénisz lágyékon belüli része kívülre kerül, aminek köszönhetően mintegy 1.5-2 cm-rel megnövelhető a hossza. A beavatkozásnak – amellett, hogy műtéti kockázattal jár – beleértve a fertőzéseket is – rendkívül kellemetlen következményei lehetnek.

a honlapon a gyártó – www.beastgel.hu

A pénisz „Instabillá” válhat a meggyengült támasztó szövetek miatt, így ha nincs szerencséje a műtéten átesett páciensnek, akkor a beavatkozást követőn egész egyszerűen képtelen lesz a megfelelő minőségű, tartós erekcióra. Szerencsére manapság azért már biztonságos, és teljesen természetes módszerek is léteznek a pénisz hosszának és vastagságának megnövelésre, amelyek révén tartós hatás érhető el, és a műtét jelentette komoly kockázatot sem kell vállalnunk. Az elmúlt évek során igen komoly kutatások folytak ezen a területen annak érdekében, hogy olyan termékeket dobhassanak világszerte piacra, amelyek garantált hatást biztosítanak, és a megfizethető áruknak köszönhetően bárki számára elérhetők. Ezen forradalmian új készítmények egyike A Beast gel, ami elképesztő népszerűségét annak köszönheti, hogy rendkívül rövid időn belül képes megnövelni a pénisz méretét. Mivel a Beast gel csakis naturális összetevőkből készül, ezért semmiféle mellékhatást nem okoz, így azok is bátran használhatják, akik allergiás problémáktól szenvednek. A Beast gel rendszeres alkalmazása révén akár 5-6 cm-es pénisz növekedés is elérhető, de emellett a pénisz vastagsága is jelentős mértékben – több centiméterrel – megnő.

A Beast gel egyike azon speciális készítményeknek, amelyek révén a pénisz hossza és vastagsága is jelentős mértékben megnövelhető. 100%-os hatást biztosít, nem okoz allergiás reakciókat, és megfizethető ára van”

A Beast gel egyike azon speciális készítményeknek, amelyek révén a pénisz hossza és vastagsága is jelentős mértékben megnövelhető.

www.beastgel.hu

100%-os hatást biztosít, nem okoz allergiás reakciókat, és megfizethető ára van

Beast gel – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Ha csupán szigorúan a statisztikákat nézzük, akkor az anonim közvélemény kutatások adatai alapján minden harmadik magyar férfi elégedetlen a péniszének a méretével. Ez az ország magyar lakosságára kivetítve egy rendkívül magas szám, de könnyen meglehet, hogy csupán a jéghegy csúcsa. Ez utóbbi megállapítást támasztják alá a péniszméret növelésével foglalkozó internetes fórumokon olvasható vélemények és tapasztalatok, illetve az online szakmai publikációkban található szakértői vélemények is.

a honlapon a gyártó – www.beastgel.hu

Ennek fényében nyugodtan kijelenthető, hogy sokkal több férfi számára jelent hazánkban komoly problémát a hímvesszőjének jelenlegi mérete, mint amennyien ezt be is vallják. Tény ugyan, hogy a hölgyek részéről általában olyan kijelentések hangzanak el, hogy nem a pénisz mérete a fontos, hanem inkább az, hogy a férfi milyen technikát alkalmaz az intim együttlét során. Viszont a tapasztalatok alapján csupán a nők elenyésző hányada képes hüvelyi orgazmusra olyan esetekben, ha a partnerének átlag alatti (16 cm-nél kisebb) méretű a férfiassága. A Beast gel ugyan nem csodaszer, ami varázsütésre 10 perc alatt megduplázza az adott illető péniszének hosszát, viszont a tartós használatával már akár egy hónapos időtartam alatt is jelentős mértékű méretnövekedés érhető el.

A Beast gel rendszeres alkalmazásával a pénisz barlangos testében lévő sejtek hipertrófián esnek át, aminek köszönhetően a méretük megnő. Ennek folytán, amikor a pénisz merev állapotban van, a barlangos testben lévő sejtek több vér befogadására lesznek képesek, aminek köszönhetően akár 4-5 cm-rel megnő a hímvessző mérete. A készítménnyel ugyanakkor nem csupán hossz növekedés, hanem vastagodás is elérhető, így azok számára is optimális megoldást kínál, akik esetében a pénisz kerülete okozza a fő problémát. Ráadásul a Beast gellel, a hálószobai akció során sem fogunk csődöt mondani, ugyanis olyan komponenseket is tartalmaz, amelyek kőkemény erekciót biztosítanak. Persze ehhez fontos, hogy a terméket az intim együttlét előtt 30-40 perccel alkalmazzuk, mivel így pont akkor fejti majd ki a maximális hatását, amikor arra leginkább szükségünk van. Mivel ez a termék egy speciális, különleges összetevőkből álló készítmény, ezért az általa biztosított hatás mesze felülmúlja az olcsó utánzatokét, és a nevetségesen olcsón, akció keretében kapható silány termékekét, amelyek beszerzésétől és alkalmazásától mindenkit óva intünk!

Laca, 33 éves

Én soha nem vágytam arra, hogy akkora legyen a szerszámom, mint egy pornó színésznek, viszont jó lett volna, ha legalább átlagos mérettel megáldott volna a természet. Sajnos ez nem így volt, ami temérdek gondot okozott nekem már a tinédzser éveim alatt is. Emlékszem, hogy például a középsuliban torna órák után soha nem mertem zuhanyozni menni, mivel ehhez le kellett volna vetkőzöm a többiek előtt, és garantáltan mindenki azon röhögött volna, hogy hüvelyujjnyi a szerszámom. Felnőttként ugyan némileg helyreállt az önbecsülésem, mert sikeres vállalkozó lett belőlem, viszont, ha a szexre került sor, akkor állandóan idegesített, hogy az aktuális partnerem számára megfelelő-e a méretem. Bevallom olyan hölggyel is volt dolgom, aki őszintén megmondta, hogy amikor velem szexelt, szinte semmit nem érzett a kicsi péniszem miatt. Miután megnősültem, a feleségem ugyan soha nem tette szóvá, hogy zavarja a péniszem mérete, de azért én éreztem, hogy örülne, ha pár centivel nagyobb férfiassággal rendelkeznék. A műtét gondolatát a veszélyei miatt elvetettem, és pénisz nyújtót sem akartam használni, mert több helyen is olvastam, hogy végzetes sérüléseket tud okozni a hímvessző belsejében. A Beast gelt az egyik cimborám ajánlotta nekem, aki velem egy cipőben jár, ugyanis azt mondta róla, hogy nála tökéletesen bevált. Mivel megfizethető áron volt beszerezhető, ezért úgy gondoltam, hogy érdemes lenne legalább kipróbálni. Hát, mit mondjak egyáltalán nem bántam meg, mert legalább 3 cm-rel lett hosszabb a szerszámom 1 hónap alatt!

Gabesz, 23 éves

Én már egy jó pár hónapja keresek egy olyan pénisznövelő terméket, ami tényleg hatékony, és tartós hatást nyújt. Kipróbáltam már párat a gyógyszertárakban kaphatók közül, de azok csupán a nemi vágy fokozására voltak jók. Az Beast gel-ről egy fórumban olvastam először, és eléggé meglepett, hogy azt írták róla, hogy több centiméterrel megnövelhető vele a hímvessző mérete. Ez igencsak felcsigázott, ezért rendeltem belőle egy havi adagot, és elkezdtem a leírt módon használni. Ez a cucc tényleg szuper! Nem akarok hazudni, de legalább 4 cm-rel lett nagyobb tőle a férfiasságom, ezért csak ajánlani tudom.

Brendon, 21 éves

A péniszem méretével, vagyis a hosszával igazából nem volt gondom. Más a helyezet viszont a kerületével, vagyis a vastagságával, mert ezen a téren finoman szólva is átlag alatti. Azt jól tudom, hogy műtéttel vagy nyújtással csupán a hímtag hossza növelhető meg, és ezek a módszerek nagyon veszélyesek is, ezért eszembe sem jutott, hogy bármelyiket is kipróbáljam. Az Beast gel-ra azért esett a választásom, mert két angol nyelvű oldalon is azt írták a felhasználók, hogy „vastagítja” is a péniszt. Hát, nagy csodára nem számítottam, de azért ettől függetlenül rendeltem belőle a gyártó oldaláról. Olyan 2-3 hét után vettem észre, hogy erektált állapotban a péniszem jóval nagyobb, azaz hosszabb is lett pár centivel és vastagabb is! Szerintem nemigen van hasonló jellegű termék a piacon, ezért akinek olyan gondjai vannak mint nekem, annak mindenféleképpen érdemes a Beast gelt kipróbálni.

Beast gel – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Beast gel – mellékhatások – kamu – fórum

Ha csupán egyetlen szóban kéne arra a kérdésre válaszolni, hogy a termék használata során jelentkeznek-e kellemetlen mellékhatások, akkor a releváns válasz a következő lenne: NEM! A mellékhatások tekintetében a Beast gel esetében nyugodt szívvel kijelenthető, hogy ilyen problémákat egyáltalán nem okoz. Ez annak köszönhető, hogy a termék gerincét alkotó fő komponensek között nincsenek jelen allergének, illetve az emberi egészségre veszélyt jelentő anyagok.

a honlapon a gyártó – www.beastgel.hu

Akinek mégis kétségei lennének, és szeretne utánajárni, hogy a termék használata valóban 100%-osan biztonságos-e, annak érdemes átnéznie a Beast gellel kapcsolatos fórum témákat, illetve fórum hozzászólásokat. Amennyiben ezt megteszi, akkor tapasztalni fogja, hogy egyetlen szó sem esik arról, hogy a termék használata mellékhatásokat okozott volna. Persze ebben nincs is semmi meglepő, hiszen a Beast gelnek nemzetközi minőségtanúsítványa van, amit csak olyan termékek kaphatnak meg, amelyek egyrészt bizonyítottan hatékonyak, másrészt egyáltalán nem okoznak kellemetlenségeket a felhasználójuknak. A Beast gelnek kizárólag pozitív hatásai vannak, aminek köszönhetően a piacra dobása óta péniszméret problémákkal küszködő férfiak tízezreinek segített világszerte.

A Beast gel hatékonyságát hatástanulmányok is alátámasztják, és minden tekintetben megfelel a rendkívül szigorú EU-s előírásoknak, ami egyáltalán nem mondható el például az úgynevezett kamu termékekről, amelyeket érdemes jó messzire elkerülni. A kamu termékek sajnos manapság igen nagy számban jelen vannak a világhálón, legyen szó akár fogyasztószerekről, gombásodás elleni készítményekről, vagy akár péniszméret növelőkről. Szerencsére könnyen ki lehet szűrni őket, mivel az esetek döntő többségében nevetségesen alacsony áron – szinte ingyen – kínálják őket, és a forgalmazóik semmilyen minőségtanúsítványt nem tudnak felmutatni.

Beast gel – kompozíció – hozzászólások – összetevők

Mint azt már korábban többször is kifejtettük, a Beast gel semmilyen mellékhatást nem okoz, és ez abban az esetben is igaz, ha a terméket rendkívül hosszú időn keresztül alkalmazzák. Mindez annak köszönhető, hogy a termék csakis és kizárólag naturális összetevők felhasználásával készül.

a honlapon a gyártó – www.beastgel.hu

Már a Beast gel kifejlesztése során is olyan kompozíció létrehozás volt a gyártó célja, ami minden tekintetben megfelel az EU-s szabványoknak, ezért a készítményt alkotó összetevők közé nem kerültek be mesterséges anyagok, az egészségre káros tartósítószerek, színezékek stb. Ennek hála, a végleges kompozíció már csak azokat a természetes hatóanyagokat tartalmazza, amelyek bizonyítottan hatásosak a pénisz méretének megnövelése tekintetében. A termék hatékonyságáról némi túlzással ódákat zengnek a használói, és erről mi magunk is könnyen megbizonyosodhatunk, ha kicsit körülnézünk a külföldi netes fórum hozzászólások, és közösségi oldalakon lévő felhasználói hozzászólások között.

Mint azt már korábban is megállapítottunk ez a termék nem csodaszer ugyan, viszont jóval hatékonyabb és biztonságosabb megoldást nyújt a péniszméret problémákra, mint a műtéti beavatkozások. Ahhoz viszont, hogy tartós hatás legyen elérhető fontos, hogy a gélt napi rendszerességgel, a használati útmutatójában leírt módon alkalmazzuk. Ugyanis csakis így érhető el a maximális hatás, aminek eredményeként a pénisz hossza 4-5 cm-rel nagyobb lesz, és kőkemény erekcióra leszünk képesek az intim együttlétek során.

hol lehet venni Beast gel – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

hol lehet venni Beast gel – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

A Beast gel egy speciális készítmény, ezért rendkívül fontos, hogy a megvásárlásakor kellő körültekintéssel járjunk el. Éppen ezért messzire el kell kerülni az olyan kétes beszerzési forrásokat, mint amilyen az Ebay, az Amazon, vagy például az Aliexpress. A Beast gel esetében a hol lehet venni kérdésre azért nem megfelelő válasz az Amazon, az Ebay, az Aliexpress, valamint a hasonló jellegű globális kereskedelmi platformok, mivel ezeken se szeri se száma a kamu termékeknek.

a honlapon a gyártó – www.beastgel.hu

Ezek egyik ismérve, hogy a csomagolásuk tekintetében megszólalásig hasonlítanak az igazira, viszont nem, vagy csupán minimális mennyiségű hatóanyagot tartalmaznak. Emiatt persze a hatások terén jelentős mértékben alulmúlják az igazi terméket, amit csak a gyártó hivatalos oldaláról ajánlott megvásárolni. Persze könnyen meglehet, hogy az alternatív beszerzési források által kínált ár, lényegesen alacsonyabb, mint a termék gyártója által kínál ár, viszont csupán emiatt nem érdemes kockáztatni. Abban az esetben ugyanis, ha pórul járunk, és nem az eredeti terméket kapjuk a pénzünkért cserébe, akkor az egyrészt a hatások terén gyászosan fog teljesíteni, másrészt egy kamu termék komoly egészségügyi problémákat is okozhat. Valószínűleg jó páran akadnak olyanok is az olvasóink között, akiknek a hol lehet venni kérdés felmerülésekor egyből a gyógyszertár ugrik be, mint biztonságos beszerzései forrás.

A helyezet viszont az, hogy a Beast gellel egyetlen hazai gyógyszertár kínálatában sem fogunk találkozni, ugyanis a forgalmazásra csupán a hivatalos gyártója jogosult. Ha örökre búcsút akarunk inteni az életünk minőségét tönkretevő kisméretű pénisz problémájának, akkor csupán annyit kell tenni, hogy megrendeljük a Beast gelt a gyártója hivatalos oldaláról, és az útmutatóban leírtak alapján kezdjük el használni. A termék már 3-4 hetes alkalmazást követően is látványos eredményeket produkál (a péniszméret növekedésének mértéke egyéneként eltérő lehet). Viszont a tartós, hosszú távú hatás biztosítása érdekében érdemesebb hosszabb távon használni. A Beast gelnek köszönhetően visszanyerhetjük elvesztett önbecsülésünket, és olyan teljesítményre leszünk képesek az ágyban, amire még a legmerészebb álmainkban sem gondolnánk!

A Beast gel egyike azon speciális készítményeknek, amelyek révén a pénisz hossza és vastagsága is jelentős mértékben megnövelhető.

www.beastgel.hu

100%-os hatást biztosít, nem okoz allergiás reakciókat, és megfizethető ára van

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here