Deeper gel – Funkció – Vélemények

Deeper gel - Funkció - VéleményekDeeper gel Okos Fishfinder 3.0

Ez az úttörő termék ideális belépés a világ okos szonár horgászni. Mint az első okos szonár kompatibilis az Android, iOS, a Deeper gel Fishfinder forradalmasította a halászat. Egyszerűen dobd a vízbe, majd keresztül a bluetooth-kapcsolatot, akkor a relé egy tömb az adatok egyenesen a smartphone;

a mélység hőmérséklet a helyszínen, vagy a halászat, a struktúra, a jobb alsó, mi növényzet van, (ami a legfontosabb), ahol a halak. Súlya csak 3.5 oz / 100g, valamint mérési csak 2,5 ins / 65mm, a Deeper gel Fishfinder úgy tervezték, hogy könnyen castable, így ideális a horgászat bankok, hidak, valamint a kikötőben. Ez is nagy a jég, kajak, úszó cső horgászni.

Deeper gel – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Deeper – akció – vélemények – tapasztalatok – magyarEgy sor 40m / 130ft, szkennelés, akció hogy a mélysége 40 / 130 ft, a Deeper gel Fishfinder 3.0 tökéletesen alkalmas vélemények arra, hogy a lelkes, halászok, akik szeretnék felfedezni a csodálatos lehetőségeket a smart Deeper gel szonár tapasztalatok horgászni.

Előnyei: azonnali szonár adatokat közvetlenül a magyar telefon működik, a számos halászati típus.

Legjobb választás: a Lelkes rajongók.

Hogyan magyar működik a Deeper gel Okos Fishfinder 3.0 munka

Több a tó térkép

Új funkció: Bemutatkozik Lakebook – a Deeper gel az adatkezelő. Most meg tudja tervezni a következő horgászni a tapasztalatok térképek rendelkezésre álló megtekintése a számítógép képernyőjén. Ezután töltse le a GPS-t, mélységi adatok. Plusz, bármi történik, hogy a telefon, mind a bathymetric maps továbbra is elérhető. Ez az új darab Deeper gel a szoftver vélemények használata egyszerű – automatikusan továbbítja a térképek, a mobil app. Szóval csak bejelentkezés lakebook kezdjük akció meg többet a térképek.

Deeper gel – kompozíció – hozzászólások – összetevok

Deeper – kompozíció – hozzászólások – összetevokEgy hordozható castable halradar

Úgy tervezték, hogy kompozíció illeszkedjen bármilyen szabványos szerelékes doboz, a Fishfinder 3.0 hordozható, könnyen leadott, nincs szükség külön sorban Deeper gel vagy hozzászólások berendezések. Ez súlyok csak 3.5 oz / 100 g, 2,5″/ 65 mm átmérőjű.

Deeper gel szonár

Bluetooth-Kapcsolat

A Deeper gel Okos Fishfinder 3.0 használja a Bluetooth-kapcsolaton át a összetevok szonár adatok veszi fel közvetlenül intelligens eszközére. Ez a Bluetooth-kapcsolat egy casting körű akár 130ft/40 m. Ez nem teszi szükségessé a összetevok mobiltelefon vagy az internet-kapcsolat használatához, valamint nincs adat terv szükséges.

Deeper gel alkalmazás

Felfedezzük A Víz Alatti Építmények

Kap hozzászólások valós idejű adatokat pontosan, hogy mi folyik a víz alatt fedezze fel funkciókat, kompozíció hogy optimális hal harapás: elsüllyedt fa, szikla, gödör, növényzet, valamint a csali a hal.

Deeper gel – mellékhatások – kamu – fórum

Deeper gel Alkalmazás

Válaszd ki a szonár sugár

A Deeper gel Fishfinder 3.0 rendelkezik egy kettős mellékhatások frekvenciájú szonár-ben épült. Válassza a keskeny fénysugár (290 kHz / 15°) – nagy-nagy fórum pontosság szkennelés – vagy széles gerenda (90 kHz / 55° – os) – ideális kamu keresés széles területeken.

Deeper gel Alkalmazás

Pár a hatalmas Deeper gel Alkalmazás

A Deeper gel az Alkalmazás segítségével fórum ez sikerül felfedezni az összes adatot küldött, a Fishfinder 3.0. Ez kompatibilis a több mint 9,800 iOS, Android eszközök is működnek az online, mind offline mód. Ez tele van sok-sok nagyszerű funkciók kamu a halászati út: egy Solunar Előrejelzés Naptár, Horgászat Megjegyzi, Offline Térkép, Időjárás-Előrejelzés, a Kamera, a Közösségi Média Megosztása, nappali/Éjszakai Képernyő Szín Mód, sokkal több. A Deeper gel az Alkalmazás elérhető mellékhatások több nyelven, ingyenesen letölthető, fórum illetve a frissítés.

hol lehet venni Deeper gel – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Deeper gel díjak

Díjnyertes technológia

Deeper gel számos ár okos sonars már felvette a nagy nemzetközi díjak, valamint teret között a világ legrangosabb, legnépszerűbb echo sounder gyártók. A hol gyógyszertár lehet venni Deeper gel Fishfinder 3.0 volt az első halászati hatások gadget nyerni egy rangos CES Legjobb Innovációs Díjat, felvette a díjat a Vezeték nélküli Készülék Tartozékok kategória 2016-ban.

Hol lehet venni Deeper gel legfrissebb díjak tartalmazzák a John Dunphy Díjat Innováció az Ausztrál Halászati Kereskedelmi Szövetség (AFTA), a Legjobb Új Kiegészítő az Európai ebay, amazon s aliexpress horgászfelszerelés Kereskedelmi Kiállítás (EFTTEX), Legjobb Elektronikus Eszköz a hatások modern horgászat a Kínai Hal. Ezek az intelligens készülékek is gyógyszertár nevezték Szerkesztő Választása által Hal Alaszka, Horgász Mail (egyesült KIRÁLYSÁG), ebay, amazon s aliexpress valamint az orosz ár Edition PC Magazin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here