Fungalor – Funkció – Vélemények

0
726

A láb gombás eredetű fertőzéseinek problémája – a körömgombát is beleértve – rendkívül sokakat érint világszerte. A gombásodás, vagy szakszóval élve mikózis hátterében számos különféle tényező állhat. Ilyen például az örökletes genetikai hajlam, a betegségek, kórokozók leküzdésében létfontosságú immunrendszer gyenge állapota, a nem megfelelő lábhigénia, rossz minőségű, zárt lábbelik használata, a lábfej fokozott izzadása stb.

a honlapon a gyártó – www.fungalor.hu

Sajnos a gombásodásért felelős kórokozók rendkívül ellenállók, ezért még akár olyan helyeken is könnyen megfertőződhetünk velük, ahol rendkívül erős fertőtlenítőszereket – így például klórt – használnak (uszodában, medencés strandon, szaunában stb.). Emellett arról is fontos említést tenni, hogy a láb gombásodásáért felelős kórokozó törzsek folyamatosan mutálódnak, aminek következtében a gyógyszertári készítmények számos esetben teljesen hatástalanok egy adott körömgomba faj ellen. Ez a jelenség egyre gyakoribb manapság, és a modern orvostudományt igen komoly kihívás elé állítja az antibiotikum rezisztens kórokozók elleni hatékony védekezési módszerek kifejlesztése.

A gombás fertőzés megjelenésének többféle tünete is lehet, amelyek között vannak egyből észrevehetők (bőrpír, szűnni nem akaró viszketés, lábköröm megvastagodása, elszíneződése), és kevésbé nyilvánvalók (pl. kismértékű bőrhámlás a lábujjak közötti részen). Megfelelő kezelés hiányában a lábgomba egyre jobban elterjed a bőrszöveteken, és számos kellemetlenséget okoz (szúrós lábszag, égető viszketés). Emellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy egyes gombafajok az anyagcseréjük során toxikus hatású vegyületeket termelnek, amelyek a bőrön keresztül a szervezetbe jutva allergiás reakciókat is okoznak.

a honlapon a gyártó – www.fungalor.hu

A körömgomba ráadásul egy igen makacs fertőzés, amitől a hagyományos gombásodás elleni szerekkel, és a hazai patikákban beszerezhető „ecsetelős” készítményekkel nem, vagy csupán időszakos jelleggel tudunk megszabadulni. Amennyiben végleges megoldást szeretnénk a problémánkra, akkor olyan speciális készítmény érdemes választani, ami széles spektrumú, azaz gyakorlatilag minden ismert kórokozó gombfaj ellen hatásos. Az ilyen típusú termékek csupán néhány éve érhetők el, viszont az azóta eltelt időszak során már többszörösen bebizonyították hatékonyságukat. Az online piacon jelenleg elérhető, természetes komponensekből álló gombaölő készítmények közül az egyik leghatékonyabb a Fungalor. A termék hatékonyságának titka az összetevőiben rejlik, ugyanis olyan naturális komponensekből áll, amelyek meggátolják a gombák anyagcseréjét, így azok nem képesek szaporodni, és idővel maradéktalanul elpusztulnak. A Fungalor kúraszerű használatával a makacs körömgombától, és a lábfejbőrön megtelepedett bőrgombától is véglegesen megszabadulhatunk. Ráadásul mindehhez csupán annyit kell tennünk, hogy a használati útmutatóban megadott mennyiségben, és időközönként lekezeljük a készítménnyel a fertőzésben érintett területeket.

A Fungalor jelenleg az egyik leghatékonyabb gombásodás elleni készítmény a piacon, amely a körömgomba és a lábgomba elleni is hatásos. A használata teljesen biztonságos, és semmilyen kellemetlen mellékhatást nem okoz.”

www.fungalor.hu

100%-os hatást biztosít, nem okoz allergiás reakciókat, és megfizethető ára van

Fungalor – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

A hazai bőrgyógyászok által publikált orvosi vélemények és tapasztalatok alapján a magyar lakosság jelentős hányadát érinti a bőrgombásodás különböző változataink problémája. Némi túlzással az is kijelenthető, hogy az élete során szinte minden magyar nő és férfi legalább egy (de inkább 2-3) alkalommal elkap valamilyen gombás eredetű fertőzést.

a honlapon a gyártó – www.fungalor.hu

A tapasztalatok alapján ilyen esetekben a hagyományos, klasszikus gyógyszertári készítmények csak ideiglenes megoldást nyújtanak, aminek eredményeként a gomba (főként, ha egy makacs, rendkívül ellenálló kórokozó fajjal van dolgunk) időről-időre kiújul. A neten olvasható vélemények alapján az is kijelenthető, hogy a körömgomba fajok elleni hagyományos készítmények már nem olyan hatékonyak, mint 1-2 évtizeddel ezelőtt, aminek annak tudható be, hogy a kórokozó fajok ellenállóvá váltak a gyógyszerekkel szemben. Ilyen esetekben persze a klasszikus gombásodás elleni kenőcsök, ecsetelők teljesen hatástalanok, és bizony sok esetben még a gomba továbbterjedését is képtelenek meggátolni.

Arról is fontos említést tenni, hogy a netről akció keretében beszerezhető gombásodás elleni termékek jelentős része sem igazán hatékony a gombásodást okozó kórokozók ellen. Ennek legtöbbször az az oka, hogy az akció révén pár száz forintért beszerezhető készítmények csupán egyetlen aktív hatóanyagra épülnek, ami jó esetben is csak 1-2 kórokozó faj ellen megfelelő, ami viszont édeskevés annak tudatában, hogy több százra tehető az ilyenek száma. A Fungalor egyik jelentős előnye az, hogy komplex hatóanyag mátrixa van, aminek köszönhetően szinte bármely bőrgomba faj ellen megfelelő hatékonysággal bír. A Fungalor kúraszerű alkalmazásával a bőrszövet és a köröm mélyebb rétegiben is elpusztíthatók a gombák szaporodásáért felelős spórák, így a fertőzés többé nem tud már kiújulni.

Móni, 38 éves

Sajnos egyszer olyan óvatlan voltam, hogy mezítláb mentem be egy termálfürdőben lévő szaunába, ami után nem sokkal észrevettem, hogy a nagylábujjamon elszíneződött a köröm. Egyből orvoshoz mentem vele, aki közölte, hogy körömgombám van, majd felírt rá, egy vényköteles ecsetelős gyógyszert. Kenegettem vele ahogy kell, de csak nem akart elmúlni. Később már magán dokihoz is mentem, aki azt tanácsolta, hogy az általa felírt gyógyszert úgy használjam, hogy zuhanyzás után szárítsam meg a lábam hajszárítóval, mert így nagyon jól fel fog majd szívódni. Hát, ez sem vált be, ráadásul a gomba átterjed egy másik körmömre is, pedig minden zoknimat és a cipőimet is rendszeresen fertőtlenítettem. A Fungalort az egyik barátnőm ajánlott kipróbálásra, mivel állítása szerint neki 2 hónap alatt elmulasztotta a körömgombáját. Sok reményt ehhez a termékhez sem fűztem a korábbi rossz tapasztalataim miatt. Szerencsére nem lett igazam, mert rendszeres használattal olyan 7-8 hét alatt teljesen megszűntette a problémámat, így most már nem szégyellek nyaranta nyitott szandált és papucsot hordani.


Szilvia, 38 éves

Hogy hol kaphattam el először a lábgombát, azt nem tudom, de persze könnyen meglehet, hogy a lakóhelyünk környékén lévő uszodában, ahova hetente jártam 2-3 alkalommal úszni. A bőrgyógyászom először felírta a szokásos, tv reklámokban is agyon ajnározott szereket, de ezekkel valamiért nem múlt el véglegesen a gombásodás, és kb. 3 hetente mindig kiújult, főleg olyankor, ha valamilyen stressz hatás ért. Az orvosom ekkor azt mondta, hogy mintát vesznek a bőrszövetemből, kitenyésztik a kórokozót, és fajta specifikus szert kapok rá. Sajnos valamiért ez sem működött, ezért a saját kezembe vettem a dolgot, és alaposan körülnéztem a neten, hátha van olyan szer, ami egyszerre több gombafaj elleni is hatékony. Azért döntöttem végül a Fungalor mellett, mert mindenhol azt írták, hogy széles spektrumú, és szinte bármilyen lábgomba típus ellen jó. Két hónapja kezdtem el használni, amit követően azóta egyszer sem újult ki nálam a lábgomba, annak ellenére, hogy újra elkezdtem uszodába is járni.


Attila, 42 éves

Korábban soha nem volt még lábgombám, ezért, amikor kb. fél éve azt vettem észre, hogy iszonyúan viszket a talpam és a lábujjaim közötti rész, először nem is tudtam mire vélni a dolgot. Végül, mivel nem akart magától elmúlni, orvoshoz fordultam a problémámmal, aki felírt egy receptre kapható gyógyszertári kenőcsöt. Ez elmulasztotta ugyan a viszketést, viszont a lábujjaim közötti bőr folyamatosan hámlott, ami azt jelezte, hogy nem sikerült végleg megszabadulnom a bőrgombától. Ekkor úgy voltam vele, hogy az interneten is körbenézek, hátha van annál hatásosabb szer, mint amit a bőrgyógyászom fel tud írni. A Fungalort elég sok oldalon ajánlották, így rendeltem belőle egy adagot. Nem akarom elkiabálni a dolgot, de úgy tűnik, hogy sikerült végleg letudnom a bőrgombát, mert már egyáltalán nem hámlik a bőr a lábujjaim közötti részeken, és a viszkető érzés sem tért vissza.

Fungalor – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Fungalor – mellékhatások – kamu – fórum

Sajnálatos módon igen sok olyan termék is megvásárolható a weben, amik teljesen hatástalanok, és népiesen szólva kb. annyit érnek, mint halottnak a csók. Ezek az úgynevezett kamu termékek, amelyek forgalmazása ellen ugyan fellépnek az EU hatóságai, de egész egyszerűen képtelenek a kamu termékek forgalmazására specializálódott oldalak mindegyikét blokkolni.

a honlapon a gyártó – www.fungalor.hu

Szerencsére azért a helyzet nem annyira vészes, így némi időt rászánva mi magunk is könnyen utánajárhatunk egy adott készítmény kapcsán annak, hogy ténylegesen hatásos-e, vagy sem. Erre a célra leginkább a gombásodás témájával foglalkozó fórum témák, és a problémával kapcsolatos fórum hozzászólások között érdemes jó alaposan körülnézni. Ily módon rövid időn belül világossá válik számunkra, hogy érdemes-e beruházni egy adott készítményre, vagy inkább kerüljük el jó messzire. Persze abban az esetben, ha elhamarkodottan döntünk, és bedőlünk a nevetségesen olcsón kínált „csodaszereknek”, akkor bizony igencsak megüthetjük a bokánkat. A tényleges hatóanyag nélküli termékek használata ugyanis komoly mellékhatások fellépését is eredményezheti (viszketés, hámlás, bőrpír stb.).

Ha a Fungalor mellett döntünk, akkor biztos, hogy nem teszünk rossz lóra, mivel ennek a terméknek minden olyan engedélye megvan, ami feljogosítja a gyártóját az EU-n belüli forgalmazásra. A piacra dobását megelőzően a Fungalor többfázisos tesztelésen esett át, aminek célja az volt, hogy kiderüljön, hogy a készítmény rendszeres alkalmazása folyamán fellépnek-e kellemetlen mellékhatások. Ez a tesztelési időszak sikerrel zárult, és bebizonyosodott, hogy a Fugalornak nincs semmilyen ismert mellékhatása, valamint az is, hogy a készítmény rendkívül hatékony a lábat érintő gombás fertőzések szinte mindegyike ellen a körömgombát is beleértve.

Fungalor – kompozíció – hozzászólások – összetevők

A Fungalor kifejlesztését több éves kutatómunka előzte meg. Ezen időszak során a gyártó bőrgyógyászokból, és egyéb szakemberekből álló csapatának a célja az volt, hogy olyan természetes komponenseket válasszanak ki, amelyek egy speciális kompozíció révén maximális gombaölő hatást képesek kifejteni. A termék kifejlesztésekor több kompozíció variációt is leteszteltek a cég szakemberi, így biztosítva azt, hogy a kereskedelmi forgalomba kerülő készítmény egyaránt hatékony legyen a körömgombát és a lábgombát okozó fajok ellen.

a honlapon a gyártó – www.fungalor.hu

A termék hatékonyságát a gombásodás problémájával foglalkozó online portálokon megtalálható fogyasztói hozzászólások, illetve a külföldi orvosi oldalakon, dermatológusok által publikált vélemények és hozzászólások is messzemenően alátámasztják. A Fungalor kapcsán a közelmúltban több olyan tanulmány is napvilágot látott, amelyekben a szerzők rámutatnak arra a tényre, hogy ez a készítmény számos esetben lényegesen hatékonyabb, mint a gyógyszertárban vényre kapható szerek. A Fungalorban megtalálható összetevők között nincsenek vegyszerek, sem allergének, így még a hosszabb távú alkalmazásakor sem kell az esetleges mellékhatások miatt aggódni. Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül szeretnének bemutatni olvasóink számára néhányat a termékben lévő fő összetevők közül, kiemelve azok egyedi, speciális tulajdonságait:

  • A klotrimazol a termék egyik legfontosabb komponense. Széles spektrumú antifungális – gombásodás elleni szer -, amely szinte minden ismert kórokozó gombafaj ellen hatékony, így a bőrgombát és a körömgombát okozó fajok ellen is. A koltrimazol gátolja a gombafajok anyagcseréjét, megváltoztatja a gombák esetében a sejtmembrán összetételét, ami a gombasejtek elhalásához vezet.
  • Rendkívül hatékony, széles spektrumú gombaölő szer, amely különösen hatékony a Malassezia fajok esetében, de más kórokozó fajoknál is kellő hatékonysággal bír a szaporodásuk és az anyagcseréjük meggátolása terén.
  • A Farenzol gombaölő és antibakteriális hatása már igen régóta ismert. A bőrszövet mélyére hatolva fejti ki a hatását, így a „gyökereitől” kezdve pusztítja el a gombát.
  • E-vitamin. A bőr egészségéért felelős fontos antioxidánsok egyike. A bőrön át felszívódba helyreállítja a szöveteket, megszűnteti a bőrhámlást, és jelentős mértékben hozzájárul a bőr ellenállóképségének megnöveléséhez.
  • Kellemes frissességet biztosít a bőrnek, megszűnteti a kellemetlen szagokat, és elmulasztja a viszketést.
  • Méz. A méz antibakteriális és fungicid hatása már évszázadok óta ismert, ezért dédanyáink idejében is előszeretettel alkalmazták gyógyászati célokra. Regenerálja és lággyá varázsolja a bőrt, így az könnyen visszanyeri egészséges állapotát.

Fungalor – kompozíció – hozzászólások – összetevők

hol lehet venni Fungalor – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Sajnos szinte minden prémium minőségű termék esetében igen gyakran előfordul, hogy hamisítják, és az utánzatokat nem leellenőrizhető helyeken kínálják eladásra. A világhálón se szeri se száma az olyan kétes eredetű oldalaknak, amelyeken hatóanyag nélküli termékeket árulnak a gyanútlan fogyasztóknak. Az ilyen jellegű termékek egyrészt a hatások terén meg sem közelítik az eredeti készítményeket, másrészt számos kellemetlen mellékhatást is okozhat az alkalmazásuk.

a honlapon a gyártó – www.fungalor.hu

A tapasztaltok alapján az olyan nemzetközi kereskedelmi portálok, mint amilyen az Ebay, az Amazon, és az Aliexpress sem mentesek a hamisítványoktól. Éppen ezért, ha a Fungalor esetében azon gondolkodunk, hogy hol lehet venni, akkor nem érdemes a terméket olyan helyekről beszerezni, mint az Amazon, Az EBay, vagy az Aliexpress. Az persze könnyen előfordulhat, hogy fent említett oldalak esetében a termékért kért ár valamivel alacsonyabb, mint a gyártó hivatalos oldalán lévő ár, viszont emiatt nincs értelme kockáztatni.

Ugyanis könnyen megtörténhet, hogy csupán egy hamisítvánnyal szúrják ki a szemünket, ami a hatások terén a közelében sincs a gyártó hivatalos oldaláról megrendelhető eredeti terméknek. Tény, hogy a gyógyszertár egyike azon beszerzési forrásoknak, amelyek 100%-osan megbízhatónak számítanak. Viszont a Fungalor forgalmazására egyetlen magyar gyógyszertár sem jogosult, ezért a hazai patikák polcain garantáltan nem fogunk vele találkozni.

A fentiek tudatában ezért a hol lehet venni kérdésre csupán egyetlen megfelelő válasz létezik, ami nem más, mint a termék gyártójának hivatalos oldala. Abban az esetbe ugyanis, ha innen rendeljük meg a Fungalort, akkor minőséggaranciával jutunk hozzá az eredeti termékhez, aminek a segítségével véglegesen megszabadulhatunk a lábgombától, illetve a körömgombától is.

A Fungalor jelenleg az egyik leghatékonyabb gombásodás elleni készítmény a piacon, amely a körömgomba és a lábgomba elleni is hatásos. A használata teljesen biztonságos, és semmilyen kellemetlen mellékhatást nem okoz.”

www.fungalor.hu

100%-os hatást biztosít, nem okoz allergiás reakciókat, és megfizethető ára van

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here