Gyümölcslé, vagy nem Lé?

Gyümölcslé, vagy nem Lé?Van egy csomó hirdetések, azt állítva, hogy a gyümölcslé egészséges, különösen a vállalatok termékeit.

Természetes orvos gyakran átláthatóság biztosítása a betegek, amikor döntéseket, ami a gyakorlat, az élet, zaj, mi az egészséges.

Az egyik alapvető elveit követni docere, vagy orvos, mint tanár.

Ebben a cikkben azt fogja mondani, hogy egy beszélgetésem a betegek, szóval testreszabhatja az információk az ön egyéni igényeinek az egészségügy területén. Elmondom, hogyan lehet felismerni egészségügyi ad vs lé egészségügyi megalázó, szóval csak ajánlani tudom mind az élelmiszer-Lé formájában gyümölcs -, zöldség -, hogyan kell megoldani.

Először is, az egyik a fő fogalmakat, tanulás enni lekerekített, jól kiegyensúlyozott étrend gazdag szerves egész élelmiszer (whole foods a formában a természetben), mint a gyümölcsök, zöldségek, gabona, hüvelyesek, diófélék, magvak, vadon fogott hideg-víz, hal, sovány hús, mint a csirke, Pulyka. Egész gyümölcs, a zöldség egészséges része az emberi táplálkozásban. Szürke terület úgy néz ki, mint amikor átalakítani az egész alakot, a kaja a lé, adalékanyagok, amelyek leggyakrabban használt megőrzéséhez, íz fokozott kopás, valamint az alacsonyabb termelési költségeket.

Hogyan lehet felismerni egy egészséges gyümölcslevet?

Hogyan lehet felismerni egy egészséges gyümölcslevet?Olyan sok termék jelenleg nem kiadások óriási lehet. Hadd javasoljak néhány tipp, hogy tudatos kereskedelmi tapasztalat nem jelentenek problémát, nem pedig hiba. Első, friss gyümölcslé zöldség-gyümölcs több, antioxidánsok, valamint a tápanyagok, mint a lé a hatalom, hogy az üveget a polcon. Minél hosszabb a gyümölcslé vagy növényi ül, a több tápanyagot, antioxidánst lemerültek. Is, meleget kitöltésével lehet használni, hogy megakadályozza a bakteriális, gombás növekedés, ami tovább rontja a tartalom, az alkatrészek. Ha a lehetőséget, válassza ki a friss Gyümölcslé, gyümölcs, zöldség, a palackok, hogy fokozza az antioxidáns tápanyagok.

A második javaslatom az lenne, hogy olvassa el a betegtájékoztatót, ha veszel juice az üvegeket. Mit keres minimális összetevők. Például, ha veszel narancslé szeretnéd látni, csak narancs az összetevő lista nem adalékanyagok, mint például a magas fruktóz tartalmú kukorica szirup, cukornád leve gruszkowy, fehér szőlőlé, mesterséges élelmiszer meghal (azaz piros # 40, kék 1) #, valamint a mesterséges édesítőszerek (azaz Sucralose, aszpartám). Adalékanyagok, tartósítószerek hozzáadása mérgező terhelés, valamint a legjobb elkerülni.

Lehet gyümölcslevet?

Minden ember egyedi igényeinek biztosítása. A válasz, függetlenül attól, hogy a gyümölcslevet, vagy nem, el kell magyaráznom a glikémiás index (GI), így lehet, hogy a helyes választás az Ön számára. A glikémiás index rendszer a mennyiségi mérése, milyen gyors szénhidrát kiváltó számának növekedése a vérben keringő cukor (ez azt jelenti, hogy minél nagyobb a szám, annál nagyobb a válasz vércukorszint). A glikémiás index mérése a skála 0-tól 100-ig. Ha egy adott élelmiszer tétel van a glikémiás indexe 0,, mint, hogy hatással lesz a vércukorszint. Ha azonban GI 100, mint a tiszta nádcukor, mint a koncentráció, a cukor a vérben jelentősen megemelkedik.

Amikor a cukor szintjét a vérben tartalmaz inzulin az a hormon, amely az úgynevezett megjelent a hasnyálmirigy. Inzulin transzferek cukor a vérből a szövetekbe, ahol lehet tárolni, vagy használt energia. Az inzulin segít a vér cukor szintet, vissza a normális kerékvágásba. Amikor élelmiszerek magas a glikémiás index, a vércukorszint emelkedik meredeken, ami egy éles növeli az inzulin.

Lehet gyümölcslevet?

Miért érdekel? A Hyper-váladék az inzulin okozhat egy hirtelen csökkent vércukorszint (hipoglikémia reaktywna), amely gyakran érzed magad szédülök, remegek, fáradt vagyok, szédülök, éhes több cukor röviddel étkezés után. Amellett, hogy növeli az éhség / szomjúság evés után magas GI élelmiszer -, Hyper-váladék az inzulin okozza a fokozott zsír lerakódása, csökken az izomtömeg, ami tovább csökkenti a sebességet, az anyagcsere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here