Lengő a bélés

Lengő a bélésKollégánk a Brit MH Alex Harris nem ismer határokat ajánlások: magam a saját bőrömben, egy kis segítség, hogy egy barát az az újságíró, megvizsgálta a környezet Swinger, hogy megtudja, kik ők, igazi Swinger, miért.
Lengő (néha nevezik “swingującym életmód” vagy “swingowaniem”) formában poligamicznej szexuális tevékenység, általában értelmezik, valamint minden olyan egyéb tevékenység, amely lehet vizsgálni párban. [ ]”Minden RENDBEN?” – egy nő bámul rám haraggal. Sajnos. Távol álljon tőlem, hogy “OK”, majd a bosszantó, hogy simogatta a combom, a fő ok. Biztos észrevetted, hogy a legtöbb vonz egy tálca snack, mint egy erotikus büfé körül. Szerencsére, nem értem, hogy újságíró vagyok, az idegösszeroppanás szélén állsz, felfedeztem egy új, a közösségi érzés a házasság. Hogy kerültem ide?

Csak, mint minden más ember a világon, kíváncsi voltam, mi rejlik mögötte létre az őrök a kapuit, Swingers klubok, ahol találkozni szexuálisan felszabadult párok, másoknak, hogy részt vegyenek az izgalmas orgiák. Tartozunk egy generáció, amely gyorsan hozzászokik új szexuális szélsőséges. “Az új technológiák, hogy az emberek a téma, hogy volt egyszer minősül kockázatos, erkölcstelen, hogy deviáns” – magyarázza a pszichológus Ronald Bracey.

Társaság

“Komolyan?” – azt kérdi. “Hát, persze! Miért nem?”. Sikerült. Hála az isteneknek, a szex, mert van egy barátom, vonzó ahhoz, hogy a jegyet, hogy az Orgia, liberális, ezért beleegyezett. Most, hogy “vonzó pár keres jó”, mi lehet válogatós, nézze meg a saját fogadások rendszeresen tartott a Londoni klubokban. Miután egy nagyon hivatalos csere, e-mail, töltse ki az űrlapot, hogy tagjai. Belépünk a szakma, cím, szexuális irányultság, illetve végső soron továbbra is felkarolta.

Mivel ez a nap az “első alkalom”, kezdek aggódni, valamint a fejemben a kérdések. Hogy többet tudjon meg subkulturze Swinger, találkozom Ella Herceg. AzTársaság események ilyen típusú benne sok-sok évig, néha a legtöbb elit területeken, szívesen megosztja a tapasztalatait.

“Mark egy nagyon nehéz – magyarázza. – Vannak bizonyos szabályok, előírt biztonsági hogy nem lehet törött. Különben lehet kiutasítani. Nem azt jelenti, hogy nincs. Ezeken a felek nincs nyomás, mindent elkövetnek, exkluzív lakás, vagy a klubok, olyan emberek vesznek körül, mint te… hogy Lehet játszani, vagy nem.” Ez növeli a vitalitást.

A buli (1)

Az esemény , ezért jöttem a lakásban a társam öltönyös, maszk az arcán. Horror. Egy órával később, miután egy jelentős adag alkohol, úgy nézett ki, mint a hős “Amerikai Psycho,” ülj az én társam egy taxit. Azért jöttünk, hogy a hely. Sötét, obskurnie – ez a hangulat nem segít nekem a mester, idegesség. Gondolok itt az első, egy új élmény kapus könnyen lehetővé teszi be minket. Ez kétszer annyi, mint nekem, de nagyon udvarias. Vezet a folyosó végén obitym a sA buli (1)elyem.

Kiegészítik alaki, hogy a dokumentumok pedig mi fizetjük a számlát a tagság. Megyünk. Az első szobában sötét király a hangulat, mint bármely más klub. Bár, parketta, az emberek kommunikálnak egymással, mintha semmi sem történt volna. Hirtelen észrevettem, hogy mellettem przechadzające szabadon a két nő Félmeztelenül. Mikor megyünk át a szűk folyosók, a szobába további, észrevettem, hogy néhány igazán szép nők, félelem kezd alakulni izgalom. Mivel a klub, próbálok változtatni hozzáállását. A flörtölés szemem – csak. De kukucskál a néhány nő, ez nem egy Orgia.Pedig nem érzem magam, mint a csillag a show-business, a kis teremben, ahol a társam mérges nincs előrelépés ember beszél különc megjelenése. Egyedül voltam ítélve, hogy foglalkoznak idegenekkel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here