Tantrikus szex … miről szól? Tantrikus szexpozíciók

Tantrikus szex ... miről szól? Tantrikus szexpozíciókA tantrikus szex olyan téma, amely körül sok mítosz keletkezett. Vannak, akik azt mondják, hogy szükségtelenül meghosszabbítja az előjátékot, mások – hogy ez a fajta szeretet a lelki kapcsolatokat magasabb szintre emeli. Olvassa el, hogy mi a tantrikus szex, és ismerkedjen meg a pozícióival.

A tantrikus szex az ázsiai filozófia – tantra – része, amely a különböző gondolatáramok keveréke. A koncepció indiai indiából a hatékonyság javítása származik, később Tibetbe jött, ahol a buddhizmus befolyásolta.

Mi a tantrikus szex?

A Tantra a szanszkrit “tudatosságának eszköze”. Ennek a filozófiai rendszernek több ezer éve létező központi elképzelése: minden, ami létezik, egy lényből áll. Ez a feltételezés tantrikus szexben is alkalmazható , amelynek során egy nőt és egy férfit egybe kell hozni . A nő a yin energiája, az ember yang. A nemi közösülés során lelki energiájával elárasztja őt, és ő – fizikai. Ezek kiegészítik egymást, ahogyan az Shakti istennő (a szanszkrit “erő és erő”) és az isten Shiva (szanszkrit nyelven “kedvező”).

A keleti filozófiában nincs megosztottság az ember “tiszta” lelki szférájába és “piszkos” – testi. A lélek és a test nincs ellenzékben. Felhívjuk a figyelmet arra a tényre is, hogy egy nő nemi jellegű, mint ember, és ugyanígy joga van arra, hogy nyitott legyen a fizikai élvezetre, és felszabadítsa a szexuális energiáját. Másrészt a hangsúly a férfiak érzékenységére irányul, akiknek kulturális normái gyakran tiltják a szeretetet.

A tantrikus szex is nagyrészt a csakrák elméletén alapul, azaz a testünkben lévő helyeken, ahol az energia felhalmozódik (sok közülük, beleértve a szívterületet, a fej tetejét, a köldökterületet). A közeledés során az energiát a másik nemi szervéből vagy csakrából átadják a hetedik transzcendentális csakra.

Tantrikus masszázsTantrikus masszázs

Több évig számos műtétben tantrikus masszázst kínálnak – csak felnőttek számára. Csakúgy, mint sok más kelet-keletű technika, a tantrikus masszázs az energiaközpontok (csakrák) stimulálásán alapul, de a nemi szervek energiapontjait is ösztönzik – mind a nők, mind a férfiak esetében.

A tantrikus masszázs szintén a simogatás egyik formája, amelyet a szerelmesek is használhatnak, akik már a tantrikus művészetben gyakoroltak.

A tantrikus szex legfontosabb szabályai

A tantrikus szex, mint két ember egységének kialakítása, egy testi és szellemi egyenlőség tapasztalata. Annak érdekében, hogy elérjük a szexuális meghajtót kísérő érzelmi részvételt, időbe telik, néha akár több tucat perc is. A tantrikus szex egyfajta rituálé, amely több legfontosabb elemből áll.

  1. A helyes hangulat

Fontos eleme a belső tér megfelelő elrendezése, ahol a szerelmesek tartózkodnak. Aromás gyertyák, húzott függönyök, gyönyörű ágynemű a közelség megkönnyítése és könnyítése. Ilyen körülmények között a meztelen partnerek keresztbe ütköznek egymással, megérintve térdüket. Szemkontaktust tesznek, egymásra néznek, hogy megszabaduljanak a szégyentől. Szinkronizálják a lélegzetüket, és óvatosan megragadják a kezét, néhány percig ezen a helyen maradnak.

  1. Kis örömök

A szerelmesek majd odafigyelnek arra, amit gyakran elfelejtenek a kis örömökért, miközben szexelni. Az ujjhegyekkel érintik az arcukat és a hajukat. A fülek szelíd szopására összpontosítanak, megcsókolják a nyakát, megérintik a zárt szemhéjakat. Ezek a testrészek gyorsan “visszafizetik” az érintést, szexuális energiát termelnek. Bár kezdetben az ilyen viselkedés unalmasnak tűnik a partnereknek, annál hosszabb ideig gyakorolják, annál jobban élvezik.

A siker kulcsa nem siet. Az előjáték célja a közelség szerelmeseinek létrehozása. Eleme is lehet egy nő és egy férfi póz a bal oldalon, és egymásnak átfogva, amikor egy személy medencéje megérinti a másik fenékét. Ez is egy módja annak, hogy az energiát átadjuk a szerelmesek között, bár az a személy, aki mögötte (nem feltétlenül ember), ha erősebb a napon, nagyobb gondossággal ad partnerének.

  1. Egy nő orgazmusa és egy orgazmusEgy nő orgazmusa és egy orgazmus

Az egyik gyakran ismétlődő tantrikus szexuális tézis az, hogy a férfi orgazmusról van szó, hogy nem zárható le az ejakulációval . A hindu bölcsek azzal érveltek, hogy az ejakuláció egy „kis halál” egy ember számára, hatalmas energiaveszteség. A tantrikus szex filozófiája szerint egy nő, aki felhagy egy nőt, elesik az erőtől, nem akar később ölelni és álmodni csak elaludni. És ez nem így van – mindkettőnek sokáig élveznie kell a tapasztalatait.

Azonban nem szabad úgy gondolni, hogy a tantrikus szex áldozatként szolgál, és megpróbálnánk elkerülni az ejakulációt minden áron. Ez a fajta szex tanítja az orgazmus és az ejakuláció közötti különbséget . A tantra tanárai azt állítják, hogy egy férfi, mint egy nő, még többször is képes túlélni az orgazmusokat. Hogyan lehet tanulni? A lélegzet szabályozása, a herezacskó összenyomása és a fitymafenyő összenyomása. A nőknek és a férfiaknak pedig Kegel izmokat kell gyakorolniuk – ha a megfelelő állapotban vannak, és a partnerek képesek megfelelően megszorítani őket, növelik a csúcs hatását.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here