Vagiline – Funkció – Vélemények

Vagiline – Funkció – VéleményekVagiline Ön szenved túlzott hüvelyi kibocsátások, a rossz szagokat, vagy zavaró viszketés? Ez az, hogyan lehet kezelni a zavaró problémát, állítsa vissza a frissesség érzés egész nap

Hüvelyi folyás gyakori jelenség a nők körében, ami kellemetlenségeket miatt a mellékhatások, mint például a rossz szagokat, festés a fehérnemű, viszketés vagy égő érzés. Fontos észrevenni, hogy az ilyen hüvelyi bevezetések nem jelenti azt, hogy szenved fertőzés, vagy bármilyen más probléma, de a legtöbb esetben egy egyszerű kezelés segíthet megszabadulni a zavaró jelenség.

Hogyan kerüljük el a hüvelyi fertőzések, gyulladások?

A hüvely egy területet rendszeresen lakott a jó baktériumok megtalálható testünk más részein is. A leggyakoribb hüvelyi baktérium a Lactobacillus, mely segít fenntartani a savtartalma (pH 3.5), a hüvely a termelő tejsav, amely védi a hüvely, a különböző fertőzések anti-bakteriális tevékenység. A fő ok a viszket, kisülések, gyulladások, fertőzések a megsértése a természetes bakteriális egyensúly változása a savasság szinten, ami lehet az eredménye, hogy a különböző tényezők, mint például az antibiotikumok, egy túl szűk farmert vagy marad egy unsterile környezetet.

Vagiline – akció – vélemények – tapasztalatok – Magyar

Vagiline – akció – vélemények – tapasztalatok – MagyarHogy elkerüljék viszket a hüvely javasoljuk, hogy rendszeresen használja a hüvelyi mosni. intim wash tartja a pH szint kiegyensúlyozott, védi a hüvely, a fertőzések, gyulladások. CTS Kutatási részlege kifejlesztette a Vagiline vonal termékek, beleértve az egyedi termékek tartja női higiénia, megakadályozza a fertőzések, illetve viszket Vagiline Magyar az intim területeken, gondoskodó, a biztonsági, a frissesség érzés, hogy létfontosságú, hogy Vagiline Magyar minden nő.

Az Előnye a Vagiline

“Vagiline intim wash termékek az egyetlenek, tapasztalatok akció akik tartalmazó tejsav 3,5 pH-értéke, speciálisan tervezték, hogy a hüvelyi terület, amely véd a fertőzések ellen.

“A Vagiline női mosás segít, hogy csökkentse a tapasztalatok akció hüvelyi kibocsátások, valamint a lehetőséget, a fertőzések.

“Vagiline termékek által ajánlott nőgyógyászok több, mint bármely más köcsög.

“Vagiline-nak termékeket úgy tervezték, hogy vélemények minden nő, beleértve a termékeket, a terhes nők, a klimaxos nők, a nők, akik szenvednek a magas érzékenység.

“Vagiline vonal termékek használata biztonságos, nem vélemények tartalmaz Parabének – kémiai tartósítószerek okozhatnak súlyos betegségeket. A paraszt nem tartalmaz SLS, SLES is -, mosószerek, hogy lehet, mert viszket, vagy feltételezett, mivel rákot okoz.

Vagiline – kompozíció – hozzászólások – összetevok

Vagiline – kompozíció – hozzászólások – összetevokAnnak ellenére, hogy a jobb ítélet, már biztosan mosott a “nőies” soron a CVS-ből egynél többször, mert paranoiás voltam, hogy nem érzi a legfrissebb, ha érted, mire gondolok (arról beszélek, hogy a hüvely). Azonban, bár azok a mosás, spray-k azt állítják, hogy a dolgok, mint csökkenti a szag, egyensúly, pH-ja, az orvosok általában hiszem, hogy a női mosás valószínűleg rossz neked, mert felesleges szorongás. Szeretném azt mondani, hogy meglepődtem, de sajnos a férfiak próbál meggyőzni, hogy a nők meg kell vásárolni a termékeket, hogy a vagina Vagiline összetevok illata, jobb, ha a vagina jó a saját köszönöm, közel sem egy új pheneomenon.

Nem én vagyok az egyetlen ember, aki esett áldozatul, hogy ezek a termékek (nyilván, mivel ők továbbra is tele a gyógyszertár polcok). Egy Brit piackutató cég megállapította, hogy a 24% – a, a nők több mint 16 éves használt női törlőkendő vagy egy mosója Vagiline összetevok az elmúlt hat hónapban. De az tény, hogy elég gyakran használják, nem jelenti azt, hogy tényleg hatékony, Brit nőgyógyász Dr. Ugwumadu figyelmeztette A Daily Mail. Én vagyok itt, hozzászólások kompozíció  hogy elmondjam a legfontosabb oka annak, miért, abba kell venni az ilyen típusú hozzászólások kompozíció termékek.

Ok #1: nem segít a fertőzések elkerülése érdekében, de lehet, hogy tényleg jobban hajlamos őket.

Vagiline – mellékhatások – kamu – fórum

Amennyire pH megy, a hüvely egészséges tartomány bárhol 3.5-4.5 (körülbelül ugyanaz, mint a paradicsom, ha érdekel). A jó baktériumok vannak, mindig dolgozik tartani, hogy a pH-egyensúly, tehát a munkát nem zavarja. Ha te köcsög, vagy más Vagiline forum különleges szappanok, dezodorok, stb. lehet lehámozni a jó baktériumok, s mert a kiegyensúlyozatlanság. Ez ahhoz vezethet, hogy egy fertőzés az úgynevezett bakteriális vaginózis, vagy BV. Bár BV könnyen gyógyítható antibiotikumot, ha már a személyes szemszögéből ez elég Vagiline forum kellemetlen, hogy én javaslom, hogy elkerüljük összesen. 0/10 nem ajánlom.

Ok #2: sh*t költséges

A NIH jelentett a nők költeni több mint 2 milliárd dollár / év a női higiéniai termékek — betétet, tampont, mosás, spray-k, porok. Tekintettel arra, hogy kamu mellékhatások egészen a közelmúltig nem volt még sok kutatást végzett, hogy a vegyi anyagok azok a termékek, hatással lehet a nők egészségének, rendezünk egy csomó pénzt a dolgokat, amiket nem kamu mellékhatások tudunk még tenni a hitet. Egyéni szinten töltöttem 25 dollár egy csomag probiotikumok, hogy fel kellene fenntartani hüvelyi egészségügyi, illetve, ha nem működnek leszek borulva.

Hol lehet venni Vagiline – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Ok #3: valószínűleg félrevezető, hogy

Bár néhány női higiéniai termékek, gyógyszertár ár talán fel a kockázatot, BV, nem minden, különösen azok, amelyek nem azt jelentette, belső használatra, mint a Hol lehet venni Vagiline  tusfürdők. A gond? Azt állítják, hogy segítsen fenntartani, vagy támogatják az egészséges pH-ját, ami nem valószínű. Dr. Ugwumadu azt mondja, “ne menj a közelébe, a belső, nem értem, hogy lehet bármilyen hatása a pH-ja.” Szóval, a legjobb, hogy becsapták, s a legrosszabb, Hol lehet venni Vagiline  hogy károsítaná a tested.

Nem kell szuper makulátlanul tiszta, ott annak érdekében, hogy kivédjék a fertőzések — sőt, az ellenkezője az igaz. Valószínűleg te is hallottad, hogy a ebay amazon aliexpress gyógyszertár ár vagina kiegyensúlyozott ökoszisztéma rengeteg jó baktériumok hogy egészséges maradjon, nem akarom, hogy dühös, ugye? Igaz ebay amazon aliexpress.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here