XG-55 – Funkció – Vélemények

XG-55 – Funkció – VéleményekAmikor a küszöbön áll a strandszezon, akkor bizony az emberben gyakran felvetődik a kérdés – főként, ha az erősebb nem képviselői közé tartozik -, hogy megfelelő-e hozzá a formája. Azaz, hogy rendelkezik-e olyan látványos testtel, szálkás izomzattal, aminek birtokában bármiféle szégyenérzet nélkül élvezheti a tavaszi-nyári időszak nyújtotta szabadtéri programokat, beleértve természetesen a strandolást is. Egy férfi esetében, a genetikának köszönhetően szinte minden adott ahhoz, hogy némi edzéssel (pl. súlyzósással), és fehérjedús étrenddel az életkorától függetlenül látványos izmos testet fejleszthessen ki.

a honlapon a gyártó – www.xg55.hu

Viszont tény, hogy ehhez bizony hosszú évek kellenek, ezért sokunk a kellő idő hiányában már igen hamar feladja az ilyen irányú terveit. Az is igaz, hogy a genetikai adottságok egyénenként jelentős mértékben eltérők (pl. a tesztoszteron szint mértéke, anyagcsere sebessége stb.), ezért nagyon sokan vannak, akik még kínkeserves edzésmunkával sem képesek komoly haladást elérni az izomtömeg növelés terén. Ez persze frusztrációhoz vezet, aminek eredményeként többen olyan tiltott, illegális szerekhez (pl. anabolikus szteroidok) nyúlnak, amelyek ugyan gyors eredményt biztosítanak, viszont elképesztően súlyos egészségkárosodást is okozhatnak. Arról nem is beszélve, hogy a szteroidok csak úgymond „kúraszerűen” szedhetők (még így is rendkívül károsak), ezért a használatukat követően a szervezet visszaáll az alapállapotába, így a tiltott szerekkel elért izomzat 98-99%-kát rövid időn belül elveszíti az, aki ilyen illegális szereket vet be az izmai méretének növelése érdekében.

Szerencsére, az utóbbi években igen komoly fejlődés volt tapasztalható a természetesen alapanyagokból készült, izomtömeg növelő táplálékkiegészítők terén. Az ilyen típusú készítmények használata teljesen biztonságos, mivel kizárólag csupán naturális komponensekből állnak. A hatásmechanizmusuk teljesen más, mint az illegális készítményeké, ugyanis az emberi szervezet saját tesztoszteron termelését serkentik, pontosabban maximalizálják. Éppen ezért nem okoznak kellemetlen mellékhatásokat, sem bármiféle függőséget. Az általuk elért izomtömeg tartósan megmarad, és minimális edzésmunkával is fenntartható.

a honlapon a gyártó – www.xg55.hu

Az ilyen típusú, természetesen izomtömeg növelők közül a megnövelt hatásfokának köszönhetően magasan kiemelkedik az XG-55. Ez a speciális táplálékkiegészítő a közelmúltban történt piacra dobását követően óriási népszerűségre tett szert a férfiak körében, mivel közel olyan hatás érhető el vele, mint a tiltott szerekkel, viszont semmiféle mellékhatást nem okoz, és hosszú távon is teljesen biztonságosan alkalmazható. Az XG-55 ráadásul nem pusztán izomtömeg növelésre megfelelő, ugyanis szálkásító hatással is bír, azaz csökkenti a testzsír arányát a szervezetben. Ennek hála olyan látványos testre tehetünk szert rövid időn belül, amire még a legmerészebb álmainkban sem gondolnánk! Az XG-55-öt hölgyek is nyugodtan szedhetik, mivel a termék az esetükben is tökéletesen működik, bár igaz némiképp másképp, mint a férfiaknál, ezért nem kell attól tartaniuk, hogy robusztus, férfias alakjuk lesz tőle. Ellenben viszont jelentős mértékben megnő az energiaszintjük, és némi edzés révén izmos, tónusos nőies alakra tehetnek szert vele.

Az XG-55 egy forradalmian új táplálékkiegészítő, amely révén rendkívül rövid időn belül szálkás, izmos testre tehetünk szert.

XG-55 – Funkció – VéleményekTeljesen biztonságos készítmény, nem okoz mellékhatásokat, sem bármiféle függőséget”

www.xg55.hu

100%-os hatást biztosít,van nem okoz allergiás reakciókat, és megfizethető ára

XG-55 – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Álmainak testének elérése egyáltalán nem olyan könnyű, mint azt sokan – laikus fejjel – gondolják. Különösen igaz ez olyankor, ha a hagyományos módon, azaz kőkemény mindennapos edzéssel, és fehérjedús étrenddel szeretnénk elérni. Az erősportokban (pl. testépítés, erőemelés) érdekelt profi magyar versenyzők által publikált vélemények, illetve az amatőr sportolói tapasztalatok is azt a tényt támasztják alá, hogy megfelelő táplálékkiegészítők nélkül szinte lehetetlen elérni a hőn óhajtott célt. A vélemények és tapasztalatok terén a magyar dietetikusok, illetve sportorvosok is hasonló álláspontot képviselnek. Azaz ahhoz, hogy rövid időn belül látványos izomtömeg növekedés legyen elérhető egy adott élekor (20-22 év) felett, a speciális táplálékkiegészítők használata fokozottan ajánlott. Ugyankor fontos megjegyezni, hogy mind az élsportolók, mind a táplálkozástani kutatók egyetértenek abba, hogy olyan naturális komponensekből álló készítményt szabad csak használni izomtömeg növelésre és szálkásítására, amely természetes módon emeli meg az emberi szervezet saját tesztoszteron termelését.

a honlapon a gyártó – www.xg55.hu

Az XG-55 pontosan ezt tudja, mivel a benne lévő összetevők olyan egyedi kombinációt alkotnak, ami drámai mértékben felgyorsítja a fehérje szintézist, aminek köszönhetően elképesztő ütemben képes lehet bárki minőségi, látványos izomzatot építeni. Tény, hogy számos hasonló jellegű termék kapható jelenleg is a piacon, viszont egyik sem képes olyan mértékben megnövelni a tesztoszteron szintet, és felgyorsítani a fehérje szintézist, mint az XG-55. Az igazság ugyanis az, hogy a legtöbb, akció keretében megvásárolható izmom növelő szer csupán egyetlen fő komponenssel rendelkezik (pl. kizárólag csak Tribulus terrestris van benne), ami édeskevés olyan esetben, ha gyors és látványos eredményt szeretnénk elérni rövid időn belül. Persze az egykomponenses termékek ára rendkívül alacsony (2-3.000 Ft), ezért sokan választják még manapság is őket. Viszont akárhogy is ragozzuk, a hatások terén, az ilyen típusú, leárazások, akció stb. keretében beszerezhető készítmények messze alulmúlják az XG-55-öt.

Robika, 26 éves

Én mindig is eléggé vékony alkatú srác voltam, és emiatt folyamatosan csúfoltak is annak idején az osztálytársaim. A helyzet később sem lett jobb, mert a férfi kollégáim is állandóan beszólogattak nekem a kinézetem miatt. Elég sokat dolgozom, ezért arra tényleg nincs időm, hogy napi 2-3 órát edzésre is rászánjak. Mostanság igaz ugyan, hogy vettem otthonra pár kézi súlyzót, és odafigyelek, hogy elég fehérje legyen az étrendemben, de csupán 1-2 kilót sikerült felszednem. Ezt a terméket az egyik haverom ajánlotta, aki meglepően gyorsan kigyúrta magát. Én is úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt neki, mivel reális áron volt beszerezhető. Amióta szedem, kb. 4-5 kiló tiszta izmot tudtam magamra pakolni. Szerintem nagyon jó termék, viszont fontos, hogy a használati útmutatóban leírt módon alkalmazzuk.

Zsozsó, 47 éves

Én eléggé régóta sportolok, és fiatalabb koromban se voltam az a nádszál alkat. Persze soha nem néztem ki úgy, mint ahogyan a kigyúrt testépítők, de ez nem is volt célom. Mostanság viszont kissé elpocakosodtam annak ellenére, hogy odafigyelek arra, hogy mit eszem napi szinten. Van egy személyi edzőként dolgozó barátom, aki mondta, hogy ez egy természetes folyamat, mert ahogy öregszik egy férfi annál alacsonyabb lesz a tesztoszteron szintje, amitől megnő a testzsír mennyisége. Amúgy az XG-55-et is ő ajánlotta, hogy próbáljam ki, mondván, hogy ez egy olyan termék, ami természetes módon fokozza a férfi szervezetben a tesztoszteron termelést, és nem okoz mellékhatásokat. Amióta szedem, sokkal energikusabb vagyok, csökkent a testzsír szintem, és jóval látványosabbak lettek az izmaim.

Attila, 32 éves

Átlagos testalkatú férfiként mindig is irigyeltem azokat, akiket az izmos felsőtestük miatt jól megbámultak a lányok a strandon. Kábé egy éve úgy döntöttem, hogy elkezdek edzeni, és ennek megfelelően is kajáltam, azaz jó sok fehérjét vittem be a szervezetembe. Igaz, hogy elértem egy bizonyos szintű fejlődést, de nem volt az igazi a dolog. A teremben mondták is a srácok, hogy ne várjak csodát magamtól, hiszen már elmúltam harminc éves. Szteroidokat nem akartam használni, mivel tökéletesen tisztában voltam azzal, hogy nagyon súlyos károkat okozhatnak a szervezetben. Viszont többektől is hallottam, hogy léteznek olyan természetes tesztoszteron növelő készítmények is, amik közel olyan hatásosak. A XG-55-re a neten találtam rá. Több helyen is utánanéztem (fórumok stb.), majd úgy döntöttem, hogy megrendelem. Két hónapos használt alatt olyan óriási fejlődésen mentem át, amit biztos, hogy sima kajálással és edzéssel nem tudtam volna elérni!

XG-55 - akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

XG-55 – mellékhatások – kamu – fórum

Mivel az XG-55 egy olyan speciális készítmény, amivel rekordgyorsaságú izomtömeg növekedés érhető el, ezért adja magát a kérdés, hogy a szedés során kell-e az esetleges mellékhatások miatt aggódni. A XG-55 kizárólag naturális alapanyagok felhasználásával készül. A természetes komponensek egyik fő ismérve, hogy köszönő viszonyban sincsenek a káros, szintetikus vegyületekkel, ezért ennélfogva nem okoznak mellékhatásokat. Persze ez nem mondható el az anabolikus szteroidokról vagy más „varázsszerekről”, amelyek szedés során rendkívül súlyos mellékhatások léphetnek fel (pl. fokozott agresszió, hormonháztartás felborulása, májkárosodás, vesefunkciók drasztikus csökkenése, nemi vágy elvesztése, belső szervek funkcionális zavarai stb.). Ugyanakkor fontos, hogy említést tegyünk az úgynevezett kamu termékekről is, ugyanis sajnálatos módon az ilyen típusú készítmények is nagy számban jelen vannak az online piacon.

a honlapon a gyártó – www.xg55.hu

A kamu termékek kategóriájába azon készítmények sorolandók, amelyek mögött nem áll leellenőrizhető gyártó, illetve nem vagy csupán elenyésző mértékben tartalmaznak tényleges hatással bíró összetevőket. A fentiek fényében ezért óva intjük olvasóinkat attól, hogy nem megbízható forrásból vásároljanak izomnövelő táplálékkiegészítőt, hiszen ezzel a saját egészségüket teszik kockára. Szerencsére manapság már igen könnyen utána lehet járni annak, hogy egy adott termék ténylegesen hatásos-e, avagy sem. Erre a célra ideálisak többek között azok a külföldi fórum témák, és fórum hozzászólások, amelyekben a felhasználók osztják meg egymással a különböző termékekkel kapcsolatos tapasztalataikat. Ha rászánjuk az időt, akkor már minimális nyelvtudás birtokában (vagy pl. online fordító programok segítségével) is könnyen utána járhatunk annak, hogy az általunk kiszemelt készítmény valóban azt nyújtja-e, amit ígér.

XG-55 – kompozíció – hozzászólások – összetevők

Mint azt már korábban említettük, a természetesen alapanyagokból előállított izomtömeg növelő szerek esetében rendkívül fontos, hogy a kompozíció mátrixuk több aktív hatóanyagból álljon. Emellett azt is fontos megjegyeznünk, hogy egy prémium kategóriájú izomnövelő készítménynek, az összetevők minősége terén is minden téren meg kell felelnie az Európai Unió által támasztott rendkívül szigorú követelményeknek. Ami leegyszerűsítve a dolgot azt jelenti, hogy a kompozíció összetevők között nem lehetnek olyan anyagok, amelyek bármilyen allergiás reakciót, vagy más nem kívánatos hatást váltanak ki. Az XG-55 hatékonyságát számos hivatalos teszt támasztja alá, de emellett a termék minden téren megfelelt az EU által támasztott összes kritériumnak is. A XG-55-ről, a piacra dobása óta igen sok publikáció, illetve hatástanulmány látott napvilágot, amelyek révén bizonyítás nyert, hogy pontosan azt nyújtja, amit a gyártója ígér. Persze mit sem érnek a tesztek, és hivatalos tanúsítványok, ha egy adott táplálékkiegészítő mégsem váltja be a hozzá fűzött reményeket

a honlapon a gyártó – www.xg55.hu

Az XG-55 esetében szerencsére erről szó sincs. A termék hatékonyságát ugyanis nem csupán a hivatalos források, hanem a táplálékkiegészítők bemutatására szolgáló szakmai portálokon található fogyasztói hozzászólások, illetve a vele kapcsolatos fórum hozzászólások is messzemenően alátámasztják. Mint arra már korábban többször is utaltunk, az XG-55-ben csakis és kizárólag természetesen alkotóelemek vannak. Ezek egymással olyan „ütőképes” elegyet alkotnak, aminek köszönhetően drasztikus mértékben felgyorsul a fehérje szintézis, aminek eredményeként elképesztő gyorsaságú izomtömeg gyarapodás érhető el. Az alábbiakban szeretnénk – a teljesség igénye nélkül – bemutatni a készítmény néhány fő komponensét is olvasóink számára, hogy minél átfogóbb képet kaphassanak ennek a speciális táplálékkiegészítőnek a hatásmechanizmusáról:

  • Arginin HCL: az arginint az emberi szervezet is előállítja, ám az életkor előrehaladtával egyre csökkeni mértékbe. Egy olyan speciális aminosav vegyület, amely rendkívüli mértékben képes felgyorsítani a fehérje szintézist. Ennek köszönhetően a táplálékkal bevitt fehérjék könnyen beépülnek az izomsejtekbe, aminek eredményeként drámai mértékben megnövelhető az izomtömeg mértéke. Az XG-55-ben lévő Arginin HCL hatására, akár 140-150%-kal is megnőhet a szervezet saját tesztoszteron termelése, emellett csökken az izomzat regenerálódási ideje, és a testzsír is.
  • Kálium-foszfát: a kálium az emberi szervezet működéséhez nélkülözhetetlen ásványi anyagok közé tartozik. Foszfáttal kiegészített vegyületként rendkívüli mértékben megemeli a tesztoszteron szintet, és serkenti az emberi szervezetben az agyalapi mirigy által előállított növekedési hormon termelését is.
  • B3-vitamin: a B3-vitamin számos fontos élettani folyamatban vesz részt. Bár nem köztudott róla, de az emberi szervezetben esszenciális jelentőséggel bír a tesztoszteron termelés esetében is. Ez a vízben oldódó vitamin egyfajta speciális „katalizátorként” is hat, ezért a kálium foszfáttal, illetve az Arginin HCL-lel kombinálva megdöbbentő mértékű izomnövekedés érhető el vele.

XG-55 - kompozíció – hozzászólások – összetevők

XG-55 – hol lehet venni XG-55 – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Legyen szó bármilyen típusú táplálékkiegészítőről, kulcsfontosságú, hogy azt megbízható forrásból szerezzük be. Ugyanis, ha nem így teszünk, akkor sanszos, hogy olyan terméket fogunk ki, ami a hatások terén messze alulmúlja az előzetes várakozásainkat. És akkor még nem beszéltünk az esetleges mellékhatásokról, vagy a tartós egészségkárosodás veszélyéről. Manapság mi magyarok is egyre gyakrabban vásárolunk a világhálóról, és erre a célra igen gyakran olyan oldalakat választunk, mint amilyen például az eBay, az Aliexpress, vagy mondjuk az Amazon. Persze adja magát a kérdés, hogy miért ne lehetne megrendelni az XG-55-öt is mondjuk az Amazon, az Aliexpress, vagy az eBay platformját választva? Nos, „csak” azért nem éri meg a fent említett oldalakat választani, mert egyáltalán nem mondhatók biztonságos beszerzési forrásnak, ha speciális táplálékkiegészítőt akarunk vásárolni. Ugyanis temérdek hamisítványt forgalmaznak rajtuk keresztül az ázsiai és az afrikai, kamu termékek előállítására szakosodott „gyártók”.

a honlapon a gyártó – www.xg55.hu

Persze most jöhetnénk azzal, hogy az online vásárlásnál az ár is fontos szempont, és az alternatív beszerzési források kínálta ár lényegesen kedvezőbb szokott lenni. Ugyanakkor viszont kockára tenni a saját egészségünket pár ezer forintos árelőny miatt nemcsak balgaság, hanem óriás felelőtlenség is! Szó szerint Dunát lehet rekeszteni azokból az óvatlan fogyasztókból, akik a hivatalos gyártói oldalról történő vásárlás helyett más utat választottak, és emiatt pórul jártak. Ha nem akarjuk követni a példájukat, akkor minden esetben válasszuk a már jól bevált, biztonságos vásárlási módot, és az adott terméket kizárólag a gyártója oldaláról rendeljük meg. Így 100%, hogy az eredeti terméket kapjuk meg a kemény munkával megkeresett pénzünkért cserébe, ami a hatások terén is megfelel majd az elvárásainknak.

Biztos, hogy jó páran vannak az olvasóink között olyanok is, akiknek az XG-55 esetében a hol lehet venni kérdés kapcsán a gyógyszertár jut az eszébe. Nos, valóban a gyógyszertár egy 100%-ban biztonságos beszerzési forrás, hiszen kizárólag olyan termékek, készítmények találhatók meg a kínálatában, amelyeket előzetesen többszörösen, és igen szigorúan leellenőriztek. Azaz, ha a kedvenc patikánkból vásárolunk valamit, akkor garantáltan eredeti terméket kapunk, így nem vagyunk kitéve az átverés veszélyének sem.

A bökkenő csupán az, hogy a hazai patikák egyike sem forgalmazza ezt a speciális, izomnövelő készítményt. Hogy miért nem? Azért, mert a magyarországi gyógyszertárakat üzemeltető cégek nincsenek leszerződve a termék hivatalos gyártójával, ezért azt még viszonteladóként sem forgalmazhatják. Mindezek tudatában, ha az XG-55 esetében felmerül bennünk a hol lehet venni kérdés, akkor arra csupán egyetlen ésszerű, releváns válasz létezik: a termék gyártójának hivatalos oldaláról.

Az XG-55 egy forradalmian új táplálékkiegészítő, amely révén rendkívül rövid időn belül szálkás, izmos testre tehetünk szert.

XG-55 – Funkció – VéleményekTeljesen biztonságos készítmény, nem okoz mellékhatásokat, sem bármiféle függőséget”

www.xg55.hu

100%-os hatást biztosít,van nem okoz allergiás reakciókat, és megfizethető ára

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here