XG-55– Funkció – Vélemények

XG-55– Funkció – VéleményekFérfiként ki ne szeretne szálkás izomzattal felvértezett testtel büszkélkedni, ha ehhez adott minden lehetőség?! Hiszen ahhoz képest, hogy néhány évtizeddel ezelőtt csupán 1-2 izomnövelésre szolgáló táplálék-kiegészítő volt kapható, manapság már számos olyan remek készítmény van forgalomban, amelyek segítségével nagyon könnyen, és gyorsan tehetünk szert álmaink testére.

gyártó honlapján – www.xg55.hu

Az online kereskedelem térnyerésének hála mostanság már az internetről is könnyedén, pár kattintással meg lehet rendelni olyan termékeket, amelyek hathatós segítséget nyújtanak az izomtömeg gyors növeléséhez, illetve a már elért izomzat megtartásához. Mindezen termékek közül az egyik leghatékonyabb jelenleg az XG-55, ami a benne lévő speciális hatóanyagoknak köszönhetően elképesztően gyors fejlődést tesz lehetővé. A termék hatékonyságát az a tény is alátámasztja, hogy még profi testépítők és erőemelők is előszeretettel alkalmazzák úgy az izomtömeg, mind az erőszint növelése érdekében.

Az XG-55 egy teljesen biztonságosan használható étrend-kiegészítő, ami rendkívül gyors izomtömeg növekedést tesz lehetővé, és emellett az erőszintet is jelentős mértékben fokozza.

XG-55– Funkció – Vélemények100%-osan természetes, nem okoz mellékhatásokat, sem függőséget

www.xg55.hu

Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

XG-55 Ár-50%

­

XG-55 – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar  

A mostanság napvilágot látott kutatások rámutattak arra a tényre, hogy a férfiak csak abban az esetben képesek izomtömeget építeni, ha megfelelő mennyiségben áll rendelkezésére a szervezetükben a tesztoszteron hormon. A tapasztalatok alapján kijelenthető, hogy ez a speciális hormon az életkor múlásával egyre kisebb mennyiségben termelődik, ami megnehezíti az izomépítést és a már meglévő izomzat fenntartását. Az élsportolói vélemények, illetve a sportorvosi tapasztalatok is megerősítik mindezt.

gyártó honlapján – www.xg55.hu

Ezért cseppet sem meglepő, hogy még a táplálkozás-tudomány területén tevékenykedő szakemberek is kiállnak a természetes alapanyag-bázisú izomnövelő készítmények alkalmazása mellett. Ugyanis a szakértői vélemények szerint ezek egyrészt jelentős mértékben képesek megnövelni a tesztoszteron szintet, másrészt hathatós segítséget nyújtanak a már meglévő izomzat fenntartásában (idősebb életkorban is).

Manapság már az olyan speciális összetevőkből előállított természetes izomnövelő készítmények, mint amilyen az XG-55 is, a magyar fogyasztók számára is elérhetők. Ráadásul az XG-55, amely az egyik leghatékonyabb ilyen típusú termék, jelenleg egy kedvező feltételű akció keretében áll az izomzat növelésében érdekelt magyar férfiak rendelkezésre. Ezért, ha az akció ideje alatt rendeli meg a terméket, akkor gyakorlatilag féláron juthat hozzá, amit kár lenne kihagyni, ha mihamarább szeretne szert tenni álmai testére!

XG-55 – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar  

XG-55 Ár-50%

XG-55 – mellékhatások – kamu – fórum

Az izomnövelő készítményeket számos negatív kritikával illetik világszerte. Viszont sokan nem veszik figyelembe azt a tényt, hogy ezek a kritikák csupán az olyan szintetikusan előállított anabolikus szteroidokra vonatkoznak, amelyek gyors izomnövekedést nyújtanak, de a szedésük során súlyos mellékhatások is jelentkeznek. Az XG-55 köszönő viszonyban sincs az ilyen jellegű készítményekkel, mivel kizárólag természetes alapanyagokból állítja elő a gyártója. Ebből kifolyólag még abban az esetben sem lépnek fel mellékhatások a szedése folyamán, ha rendkívül hosszú időn keresztül használja valaki.

gyártó honlapján – www.xg55.hu

Emellett azt is fontos észben tartani, hogy az XG-55 egy többszörösen bevizsgált, többféle minőségellenőrzési teszten átesett izomnövelő étrend-kiegészítő. És semmi köze nincs a hatóanyagokat nem tartalmazó kamu termékekhez, utánzatokhoz. Sajnos tény, hogy mostanság több tucatnyi kamu izomtömeg-növelő termék is kapható a neten, amelyek használatával semmilyen értékelhető eredmény nem érhető el. Ezért, ha ilyen speciális étrend-kiegészítőt szeretne beszerezni, akkor előtte jó alaposan nézze át azokat a fórum témákat és fórum posztokat, amelyekben egyenként fel vannak sorolva a használatra nem ajánlott készítmények.

XG-55 Ár-50%

Csocsó 41 éves

Hát rám úgy alapból j hatással vannak az ilyen tribulus alapú cuccok, de ezzel a termékkel viszont nagyon meg vagyok elégedve, mert olyan 10 kiló izmot hozott a tömegelés alatt, pedig amúgy csak a szokásos kaját toltam.

Gabesz, 25 éves

Azért kezdtem el ezt a terméket használni, mert hiába ettem úgy, ahogy le van írva testépítő könyvekben, nem fejlődtem eléggé gyorsan. Amióta viszont szedem, sokkal erősebb vagyok, és kb 10-15%-kal nagyobb súlyokkal tudok edzeni. Olyan 4-5 kiló izmot szedtem fel vele az utsó tömegelési időszakban. És az a legjobb, hogy ez meg is maradt!

Lali, 39 éves

Én soha nem voltam híve a szteroidoknak, és tápkieget se nagyon szedtem proteinen, meg multivitaminon kívül. Viszont azért 35 felett már sokszor éreztem, hogy nem mindig úgy megy az edzés mint régen. Úgy értem, hogy nem volt sokszor elég energiám edzés közben és ezért kisebb súlyokkal vagy csak alacsonyabb ismétlés számmal tudtam edzeni. De amióta használom az XG-55-öt sokkal jobban megy az edzés, és nem fáradok el közben. Szerintem kiváló termék, és ami a mellékhatásokat illeti, és aztán semmi negatív dolgot nem vettem észre.

XG-55 – kompozíció – hozzászólások – összetevők

Az XG-55 olyan alapját egy speciális kompozíció képezi, amiben a benne levő összetevők ideális arányban vannak jelen. Ennek tudható be, hogy a termék alkalmazása során egyaránt nő az izomtömeg, és az izomerő is. A termékkel kapcsolatos hozzászólások (pl. fórumos hozzászólások) rendkívül pozitívak.

gyártó honlapján – www.xg55.hu

És számos olyan található közöttük, melyekben a fogyasztók kiemelik, hogy az XG-55 használatakor jelentős energiaszint-növekedését is tapasztaltak. Ez utóbbi annak tudható be, hogy a termék kompozíció egyik fő komponense elképesztő mértékben képes megnövelni az energiaszintet. De lássuk akkor, hogy az XG-55-öt mely fő alapanyagokból állítják elő.

Legfontosabb összetevők:

  • A kreatin egyike azon vegyületeknek, amelyek természetes formájukban számos élelmiszerben is megtalálhatók (pl. a szarvasmarha húsában), viszont csupán elenyésző mennyiségben. A kreatin monohidrát oly módon növeli meg az izomsejtek méretét, hogy a sejten belül megköti a vizet. Ennek eredményeként nagyobb súlyokkal lehet edzeni, ami nagyobb mértékű növekedési ingert ad az izmoknak, így érve el a sokkal intenzívebb izomtömeg növekedést. A kreatin manapság az egyik legtöbbet kutatott anyag, ugyanis számos pozitív élettani hatására derült fény: egyes kutatások szerint csökkenti az időskori demencia kialakulásának kockázatát, valamint a különféle autoimmun betegségek esetében preventív hatással bír (akár már napi 5 gramm elfogyasztása esetében is).
  • A kálium foszfátot sokan alábecsülik, pedig ez a természetes vegyület rendkívüli fontos az izomtömeg növeléséhez, illetve annak a megtartásához (különösen idősebb életkorban). A kálium foszfát kulcsszerepet játszik a tesztoszteron szint növelésében is, és ebből kifolyólag közvetetett módon még a libidóra is jótékony hatással van.
  • Arginin HCL: ez az aminosav az emberi szervezetben is folyamatosan jelen van, viszont ahogy öregszünk egyre nagyobb mértékben csökken a mennyisége. Ez azért jelent elsősorban gondot a férfiak esetében, mert az Arginin egyike azon vegyületeknek, amelyek elsősítik az fehérjék izomsejtekbe való beépülését.
  • Vitaminok és ásványi anyagok. A XG-55-ben számos olyan vitamin és ásványi anyag is található, amelyek mindegyike esszenciális szerepet játszik úgy az emberi szervezet optimális működésében, mind az izomtömeg gyarapításában.

XG-55 Ár-50%

XG-55 – kompozíció – hozzászólások – összetevők

hol lehet venni XG-55 – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Az XG-55 (és az egyéb, hasonló funkciót betöltőt étrend-kiegészítők) beszerzése kapcsán sajnos az emberek legtöbbje általában olyan oldalakra asszociál, mint az eBay, az Amazon, és az Aliexpress. Hogy mi ezzel a baj, és miért rossz válasz a hol lehet venni kérdésre, ha a fenti oldalról rendelünk speciális táplálék-kiegészítőket? Ha józan paraszti ésszel belegondolunk, könnyű belátni, hogy a globális elterjedésű kereskedelmi platformok napi szinten több milliárdos forgalmat bonyolítanak le (dollárban vagy euróban).

gyártó honlapján – www.xg55.hu

Ebből pedig az következik, hogy temérdek olyan „kereskedő” is aktívan tevékenykedik rajtuk, akik csupán ócska hamisítványokat kínálnak alacsony ár révén forgalmazva. Sok vásárló mindezt egyáltalán nem veszi figyelembe, amivel nem csak a maga, hanem a családtagjai egészségét is kockára teszi! Természetesen senkit nem akarunk lebeszélni arról, hogy az Amazon, az eBay, vagy az Aliexpress oldaláról például ruhát, ékszert vagy egyéb csecsebecsét vásároljon. Viszont étrend-kiegészítők, speciális táplálék-kiegészítőket semmiképp ne. Hiszen egy hamisítvány használatakor olyan nem kívánt negatív hatások léphetnek fel, amelyektől az ember akár még egy kórház sürgősségi osztályán is találhatja magát! Bárhogy is ragozzuk a dolgot a nagykereskedelmi platformok által kínált alacsony ár, étrend-kiegészítők esetében egy az egyben egyet jelent a rendkívül silány minőséggel.

Ami a gyógyszertár esetét illeti, jelenleg 100%, hogy egyik magyar gyógyszertár kínálatában sem lehet megtalálni sem az XG-55 izomtömeg növelőt, sem más, hasonló funkciót betöltő speciális terméket. Ugyanis a hazai patikák szinte csakis gyógyszereket árusítanak, és ez a tudomány mai állása szerint a közeljövőben sem fog változni. Mindezek figyelembevételével ezért a hol lehet venni kérdés kapcsán az XG-55-nek az esetében is kizárólag a gyártója oldalát tudjuk önnek javasolni. Mivel a gyártói oldalról megrendelt termék biztos, hogy eredeti, és a hatások tekintetében pont azt fogja nyújtani, amire az ember számíthat (ha betű szerint betartja a használati útmutatóban leírtakat).

Az XG-55 egy teljesen biztonságosan használható étrend-kiegészítő, ami rendkívül gyors izomtömeg növekedést tesz lehetővé, és emellett az erőszintet is jelentős mértékben fokozza.

XG-55– Funkció – Vélemények100%-osan természetes, nem okoz mellékhatásokat, sem függőséget

www.xg55.hu

Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

XG-55 Ár-50%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here