XtraSize – Funkció – Vélemények

XtraSize – Funkció – VéleményekIgen sokszor lehet az hallani a hölgyek részéről, hogy számukra egyáltalán nem számít a pénisz mérete, hanem sokkal fontosabb az, hogy a párjuk megfelelő technikával tudja használni a férfiasságát a nemi aktus közben. Az igazság viszont ezzel szemben az, hogy a hüvelyi orgazmus eléréséhez igenis fontos, hogy megfelelő méretű legyen a partner pénisze, hiszen csakis így tudja optimálisan ingerelni a hüvely falában lévő érzékeny idegvégződéseket.

a honlapon a gyártó – www.xtrasize.hu

A kisméretű pénisz problémája mindig is egy rendkívül kényes téma volt, és az is lesz az urak körében, mivel meglepően sokan vannak azok, akiket nem áldott meg a természet kellő nagyságú szerszámmal. Manapság már a férfiak számára is rendkívül fontos, hogy a párjukat az intim együttlétek során eljutassák a csúcsra, hiszen a jó szexuális élet az alapját képezi egy harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatnak.

Kisméretű pénisszel csak igen nehéz, sőt majdhogynem lehetetlen feladat hüvelyi orgazmust okozni a párunknak, ami később a nemi élet rosszabbodásához és akár egy kapcsolat végéhez is vezethet. Emellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy a mai rohanó világban a férfiak fokozott stressznek vannak kitéve, hiszen több „fronton” is teljesíteniük kell, legyen szó akár a munkahelyükről, vagy a családi problémák kezeléséről. Ez rendkívül nagymértékű stresszel jár, ami idővel a libidó csökkenéséhez és így a szexuális étvágy elvesztéséhez vezethet. Klinikailag bizonyított tény, hogy minél magasabb a stressz szintje valakinek, annál alacsonyabb a tesztoszteron szintje, ami rendkívül káros az illető nemi életére, sőt még az általános fizikai teljesítményére is.

a honlapon a gyártó – www.xtrasize.hu

Szerencsére már a XXI. században élünk, így az Internetnek köszönhetően manapság már elérhetők olyan speciális termékek is, amelyek révén természetes módon megnövelhető a pénisz mérete, helyreállítható a szervezet tesztoszteron szintje, és megnövelhető a libidó. Az egyik ilyen speciális készítmény, amely már több mint egymillió férfinak volt a segítségére szerte a világon a pénisze méretének megnövelésében az Xtrasize tabletta. A rendszeresen szedésével ráadásul nem csupán jelentős mértékű pénisznövekedés érhető el, hanem visszaállítható a tesztoszteron hormon optimális szintje, így helyreáll a libidó és elképesztő módon megnő a szexuális étvágy.

Az Xtrasize egy elképesztően hatékony, természetes alapanyagokból álló, speciális péniszméret növelő készítmény, amely révén a jelentős mértékű libidó növekedés is elérhető.

XtraSize – Funkció – VéleményekTeljesen biztonságos termék, amely 100%-os hatást garantál!

www.xtrasize.hu

Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

XtraSize – akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

Bármit is mondjanak a hölgyek, a pénisz mérete igenis számít. Ezzel mi magyar férfiak is teljesen tisztában vagyunk, és tegye fel a kezét az, aki nincs tökéletesen tudatában annak, hogy pontosan hány cm-es is a férfiassága! A helyzet viszont az, hogy a legtöbbünk nincs teljes mértékben megelégedve azzal a mérettel, ami a természet által megadatott számára, ezért bármit megtenne azért, hogy 4-5 cm-rel nagyobb pénisze legyen.

Aki a péniszméret növelésének témakörében alaposan körülnéz a weben, az előbb vagy utóbb rádöbben arra, hogy a magyar férfiak által közzétett vélemények és tapasztalatok alapján, az olcsó, akció révén megvásárolható péniszméret növelő szerek vajmi keveset érnek. Az ilyen kétes eredetű, akció keretében beszerezhető készítmények ráadásul az orvosi vélemények és a klinikai tapasztalatok alapján még rendkívül komoly mellékhatásokat is okozhatnak.

a honlapon a gyártó – www.xtrasize.hu

Tény, hogy a pénisz méretét az úgynevezett pénisznyújtó eszközökkel is meg lehet növelni, viszont ezek méregdrága eszközök, évekig kell viselni őket, és nem megfelelő használat esetén súlyos szövetkárosodást is okozhatnak a pénisz barlangos testében. A pénisz műtéti úton történő megnövelése sem a legjobb megoldás, mivel egyrészt egy ilyen műtét óriási kockázattal jár, másrészt csak 1-2 cm-es növekedés érhető el vele, és egyáltalán nem biztos, hogy a műtét után megfelelő erekció elérésére lesz képes a paciens. Arról már nem is beszélve, hogy egy ilyen orvosi beavatkozás az esetek döntő többségében csillagászati összegekbe kerül.

Pontosan a fentiek miatt jelentik az egyetlen járható utat a pénisz méretének jelentős mértékű megnövelésére az olyan elképesztően hatékony, természetes alapanyagokat tartalmazó készítmények, mint amilyen az Xtrasize is. Mivel az Xtrasize olyan komponenseket tartalmaz, amelyek rendkívüli módon megnövelik a libidót is, ezért kifejezetten ajánlott azoknak az uraknak, akik például a stressz miatt merevedési problémákkal, vagy a lecsökkent szexuális vágy gondjával küzdenek.

Attila, 42 éves

Mostanság eléggé stresszes vagyok a munkám miatt, ami miatt egy jó ideje már a hálószobában sem remekeltem. Mivel nem akartam, hogy félárbocon álljon csak a zászló, ezért rendeltem meg az Xtrasize-t némi netes utánajárás után. Már pár nap után érzetem a hatását. Egyrészt megnőtt tőle az energia szintem, másrészt visszatért a nemi vágyam, és elmúltak a merevedési zavaraim is. Úgy vettem észre, hogy a szerszámom is jó pár cm-t nőtt tőle, amin igencsak meglepődtem!

Gábor, 24 éves

Sajna nekem eléggé kisméretű volt a szerszámom. Soha nem cikizett senki emiatt, viszont engem szörnyen zavart amikor úgy érzetem, hogy azért nem jut el a csúcsra a párom, mert nem vagyok elég nagy odalent. Gondoltam a műtéti pénisz nagyobbításra is, de amikor megtudtam, hogy csak 1-2 cm-rel lesz tőle nagyobb, akkor rájöttem, hogy nincs sok értelme. Pénisz nyújtót meg én nem akartam használni, mert 3-4 évig kellett volna folyamatosan hordani ahhoz, hogy komolyabb eredménye legyen. Végül az Xtrasize-ra esett a választásom, amit nem bántam meg. Már elég régóta használom és csak jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Olyan 4-5 cm-rel lett nagyobb tőle a péniszem, ami nekem óriási dolog. Akinek hasonló gondja van, annak azt tudom tanácsolni, hogy próbálja ki ezt a terméket.

József, 29 éves

Nekem kb átlagos méretű volt a férfiasságom, amivel nem is volt egészen addig gond, amíg olyan „méretű” lányokkal hozott össze a sors, akinek ez megfelelt. A menyasszonyom valamivel tágabb, mint a korábbi partnereim, ezért elég gyakran képtelen voltam őt a csúcsra juttatni szex közben. Ő mindig azzal vígasztalt, hogy nem baj, mert így is jó volt neki a szex, de én azért éreztem, hogy hosszú távon ebből még gondok lehetnek. A neten keresgélve találtam rá erre a termékre, amit nem sokkal később meg is vásároltam a gyártója oldaláról. Egy hónapos rendszeres szedés után, de persze szigorúan betartva a használati útmutatóban leírtakat kb 4 cm-rel lett nagyobb a péniszem mérete és 1cm-rel vastagabb is lett. Ennek köszönhetően már sokkal könnyebb a párom eljuttatnom a csúcsra, ezért már egyáltalán nem frusztrál a szexuális életünk. Remek készítmény. Nekem nagyon jól bevált, ezért én is csak ajánlani tudom.

XtraSize - akció – vélemények – tapasztalatok – magyar

XtraSize – mellékhatások – kamu – fórum

Ha az online vásárlásról van szó, akkor az emberi nem árt, ha kellő mértékű óvatossággal jár el, hiszen a neten számos kamu termék is kapható, amelyek rendszeres szedése esetén igen kellemetlen mellékhatások léphetnek fel. Számos külföldi és hazai fórum foglalkozik a péniszméret megnövelése, illetve a libidó fokozása témakörével. Amennyiben nem akarunk kitolni saját magunkkal és bedőlni egy kamu terméknek, akkor igencsak érdemes alaposan körülnézni a fórum hozzászólások között, így pillanatok alatt kideríthetjük, hogy egy adott termék valóban hatásos-e, vagy pénzkidobás lenne beruházni rá.

a honlapon a gyártó – www.xtrasize.hu

Ami az Xtrasize péniszméret növelő tablettát illeti bárhol is nézzünk utána (külföldi nyelvű, vagy hazai fórumokon) nem fogunk negatív hangvételűt találni a termékhez kötődő hozzászólások között.

Nyilvánvaló tény, hogy ha egy pénisznövelő készítményről mindenhol csak jókat írnak, akkor az tényleg hozza a kívánt eredményt, és nem kell majd attól sem félnünk, hogy a rendszeres szedése során mellékhatások lépnek fel. Az Xtrasize teljesen természetes, aktív hatóanyagokból készül, ezért bármeddig is szedjük nem okoz függőséget, és attól sem kell tartanunk, hogy egészségügyi problémáink lesznek tőle. A termék nemzetközi minőség tanúsítvánnyal rendelkezik, így bárki számára nyugodt szívvel ajánlható, aki péniszméret problémákkal, merevedési zavarokkal, vagy az alacsony libidó gondjával küzd.

XtraSize – kompozíció – hozzászólások – összetevők

Az Xtrasize elképesztő nemzetközi sikerét és népszerűségét főként annak köszönheti, hogy akár 4-5 cm-es péniszméret növekedés is elérhető vele. Emellett a termék rendszeres szedése révén helyreállítható a szervezet tesztoszteron szintje, így megnő a libidó, és elmúlnak a szexuális étvágy hiánya miatti merevedési zavarok is. A termékkel kapcsolatos netes hozzászólások között igen szép számban találhatók olyanok, amelyekben az Xtrasize kipróbálói arról számolnak be, hogy pár hetes használat után a több centiméteres pénisz méret növekedés mellett egyéb pozitív fejleményeket is tapasztaltak. Ilyen többek között a jelentős mértékben megnövekedett szexuális vágy, a libidó megugrása, illetve a sokkal jobb hálószobai teljesítmény.

a honlapon a gyártó – www.xtrasize.hu

Egyes hozzászólások azt is kiemelik, hogy a termék rendszeres szedés alatt sem jelentkeztek mellékhatások. Ez utóbbi elsősorban annak köszönhető, hogy a gyártó természetes kompozíció összetevők felhasználásával állította elő a termék hatóanyag mátrix-át. A kompozíció összetevők egy része titkos, de csupán amiatt, hogy ne lehessen az Extrasize-t hamisítani. Ettől függetlenül azért a gyártónak köszönhetően néhány összetevője ismert a terméknek. A teljesség igénye nélkül az alábbiakban bemutatunk párat a készítmény fő komponensei közül:

  • Panax ginzeng: a ginzenget évszázadok óta alkalmazzák az ázsiai népi gyógyászatban erőszint növelésre és a libidó fokozására. Javítja a vérkeringést, pozitív hatással van az anyagcserére és erősíti az immunrendszert is;
  • Édesgyökér: rendkívül jó hatással van a hormonháztartásra, segít helyreállítani a tesztoszteron termelést, így növeli a szexuális vágyat és fokozza a hálószobai teljesítményt a férfiak esetében;
  • Szárcsagyökér: a merevedési zavarok esetén is rendkívül hatásos gyógynövény, amely libidó növelő hatásáról is közismert;
  • L-Arginin: jelentős mértékben hozzájárul a pénisz barlangos testében a vérbőség fenntartásához, így hathatós segítséget nyújt a pénisz méretének megnövelésében;
  • Királydinnye: az egyik legerősebb nemi vágyfokozóként is ismert gyógynövény, amely rendkívül vérbőséget eredményez a péniszben, így érve el a több cm-es péniszméret növekedést;
  • Fűrészpálma kivonat: pozitív hatással van a libidóra, megszűnteti a merevedési zavarokat, növeli a szexuális teljesítményt;
  • Maca gyökér kivonat: normalizálja a szervezet hormonszintjét, helyreállítja a libidót és növeli a szexuális vágyat.

XtraSize - kompozíció – hozzászólások – összetevők

hol lehet venni Xtrasize – ár – gyógyszertár – hatások – ebay – amazon – aliexpress

Mivel az Xtrasize egy speciális hatóanyag tartalmú péniszméret növelő és libidó fokozó készítmény, ezért fontos, hogy csakis megbízható forrásból rendeljük meg. Azaz, ha felmerül bennünk a hol lehet venni kérdés, akkor felejtsük el az olyan platformokat, mint az Amazon, az Aliexpress, vagy az eBay. Ezekkel a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő nemzetközi kereskedelmi oldalakkal az az alapvető gond, hogy nem alkalmasak speciális táplálékkiegészítők biztonságos beszerzésére. Meglehet, hogy az Amazon, az eBay, vagy az Aliexpress által kínált ár alacsonyabb, mint amennyiért egy adott terméket meg tudnánk rendelni a gyártó hivatalos oldaláról. Viszont csupán az alacsonyabb ár miatt butaság lenne kockázatni.

a honlapon a gyártó – www.xtrasize.hu

Aki nem eléggé óvatos, és megbízhatatlan forrásból szerzi be a kiszemelt terméket, az bizony könnyen pórul járhat. Nagy valószínűséggel csupán egy olcsó utánzattal csönget be hozzá a postás, ami a hatások terén messze nem azt nyújtja, mint az eredeti termék. Ez a tény az Xtrasize esetében fokozottan igaz, ezért ha úgy döntünk, hogy megrendeljük a terméket, akkor a hol lehet venni kérdésre csakis a gyártó hivatalos oldala az egyetlen megfelelő válasz. Ha innen rendeljük meg a terméket, akkor biztos, hogy nem vernek át minket, és az eredeti Xtrasize-t kapjuk a pénzünkért cserébe, ami a hatások terén is biztos, hogy maximálisan beváltja majd a hozzáfűzött reményeinket.

Nyilván vannak azért olyanok is, akik úgy vélik, hogy a legbiztonságosabb módja egy ilyen típusú készítmény beszerzésének az, ha azt egy gyógyszertár révén vásárolják meg. Sajnos ki kell, hogy ábrándítsuk őket, ugyanis egyetlen hazai gyógyszertár sem forgalmazza az Xtrasize-ot. Ennek egész egyszerűen az az oka, hogy csakis a termék gyártója jogosult a hivatalos értékesítésére.

Az Xtrasize egy elképesztően hatékony, természetes alapanyagokból álló, speciális péniszméret növelő készítmény, amely révén a jelentős mértékű libidó növekedés is elérhető.

XtraSize – Funkció – VéleményekTeljesen biztonságos termék, amely 100%-os hatást garantál!

www.xtrasize.hu

Most 50%-os akcióban rendelheti csak itt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here